La Jungla
Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Shakira i Piqué, primer aniversari separats i més pistes del detectiu que va destapar Clara Chía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Shakira i Gerard Piqué estan d'aniversari, el primer que celebraran per separat. Tots dos fan anys el 2 de febrer, ella 46 i ell 36. Un dia abans de l'efemèride, Cuatro al día ha destapat aquest dimecres noves dades del detectiu privat que va descobrir Clara Chía.

Què sabem? Era conegut fins ara que Shakira havia començat a sospitar de la infidelitat de Piqué per un pot de melmelada. A casa no en menjaven, per això li sorprenia que sovint n'hi hagués un a la nevera. El gener de 2022, la cantant colombiana va fer el pas de contractar el detectiu privat que faria esclatar pels aires la seva relació.

En detall: Shakira hauria requerit els serveis del detectiu pels 17 dies que ella va marxar de viatge als EUA a principis de l'any passat. Més de dues setmanes durant les quals l'exfutbolista es quedava sol a Esplugues de Llobregat, i que ella volia tenir controlat. Gràcies a unes fotografies va descobrir que Piqué es veia amb una altra, i va posar cara per primera vegada a Clara Chía.

A més, l'artista hauria intentat redreçar la situació amb una oferta de teràpia de parella. Però Piqué hauria rebutjat la proposta i se n'hauria anat al seu pis de solter, al carrer Muntaner de Barcelona. S'hi va quedar fins al maig de 2022, quan va voler tornar a la casa familiar. El juny d'aquell any, Shakira va comprovar que la relació paral·lela amb Clara Chía no havia acabat. Dies més tard, la parella feia pública la ruptura en un comunicat.

Per acabar: Vuit mesos després de la separació, Shakira prepara aquest dijous el darrer regal d'aniversari a Piqué. La publicació de la nova cançó amb Karol G està prevista per les properes hores, i en vista de com va anar tot després del tema amb Bizarrap, val més que l'exfutbolista es prepari.

Categoria: La Jungla