La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Clara Chía ingressa en un hospital de Barcelona a causa d'un atac d'ansietat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La jove nòvia de Gerard Piqué, Clara Chía, travessa un delicat moment personal a causa de la seva relació sentimental amb qui va ser futbolista del Barcelona.

Què sabem? Clara Chía està vivint un moment molt complicat arran de la seva relació amb Gerard Piqué. I és que la jove de Barcelona, de 24 anys, ha passat de ser una persona anònima, a estar en boca de tothom i tenir moltíssima popularitat. Tanta que el seu nom inclòs ha sortit publicat a mitjans estrangers dedicats a la premsa del cor. Una popularitat a la qual també ha contribuït l'última cançó que Shakira ha fet amb Bizarrap, on carrega contra Gerard Piqué, el pare dels seus dos fills, i també contra Clara Chía, a qui Shakira compara amb un rellotge Casio i amb un cotxe model Twingo.

Què ha passat? Durant els últims dies, tal com expliquen Laura Fa i Lorena Vázquez en El Periódico, Clara Chía ha hagut d'ingressar en un hospital de Barcelona després de patir un atac d'ansietat. Concretament ha visitat la clínica privada Quirónsalud. El motiu de l'atac d'ansietat, segons detallen les periodistes, és a causa de l'assetjament que pateix Chía de manera constant a les xarxes socials. Una situació que ha superat a la jove per complet.

A més a més: Va ser fa cinc dies quan Gerard Piqué, en el seu compte d'Instagram, per donar normalitat a la seva relació amb Clara Chía, va compartir la primera foto amb ella. Una imatge que ha fet la volta al món i acumula molts comentaris, especialment dels fans de Shakira, i també molts 'm'agrada', arribant gairebé als quatre milions.

Per acabar: Conscient de la delicada situació que viu la seva parella a causa de la popularitat, Gerard Piqué, sempre que pot, s'endú a Clara Chía a la casa familiar que té a la Cerdanya. D'aquesta manera, la jove de 24 anys pot desconnectar de la pressió a la qual està sotmesa i també gaudir amb tranquil·litat de la seva relació amb Piqué. Una escapada a la Cerdanya, per exemple, que van fer durant el cap de setmana passat, els dies 28 i 29 de gener. La parella també havia d'anar al Palau Sant Jordi de Barcelona a veure el concert d'Oques Grasses, però a últim moment va decidir no anar.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Salut Gerard Piqué