La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Núria Roca denúncia les fortes amenaces que rep per part dels fans de Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

La presentadora valenciana de La Sexta, Núria Roca, denuncia en el seu programa la delicada situació que li toca viure.

Què sabem? Durant la tarda del diumenge 29 de gener, la presentadora Núria Roca ha explicat en el seu programa, La Roca, que fa uns dies, quan Gerard Piqué va compartir a Instagram la seva primera foto amb Clara Chía, va rebre moltes amenaces per part dels seguidors de Shakira per comentar la publicació.

Què ha dit? Núria Roca, quan va veure la foto de Gerard Piqué amb Clara Chía a Instagram va comentar la imatge dient "que guapos". Unes paraules que li han passat molta factura. Així ho ha explicat ella mateixa: 

  • "Haig de confessar que he patit els atacs dels fans de Shakira aquesta setmana".
  • "Piqué va pujar la seva primera foto amb la seva parella Clara Chía i a mi se'm va ocórrer posar que estaven molt guapos".
  • "No he rebut més amenaces, de tota mena, en la meva vida. He hagut de bloquejar a molta gent a Instagram".

En profunditat: Arran de la situació que li ha tocat viure a Núria Roca, la presentadora en el seu programa ha reflexionat sobre la pressió que aquest tipus de persones, com Gerard Piqué o Shakira, arran de la seva fama, han de viure.

  • "El que han de suportar aquesta gent ha de ser horrible. Jo em solidaritzo amb els uns i amb els altres".

Per acabar: Núria Roca no ha estat l'única en rebre amenaces per part dels fans de Shakira. Anna Tormo, amiga de Piqué i Clara Chía que treballa a l'empresa Kosmos, també ha viscut una situació semblant. Tormo va comentar la publicació de la parella a Instagram amb l'emoticona d'un cor i les crítiques, dels seguidors de Shakira cap a ella, no es van fer esperar.

Categoria: La Jungla