La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Pluja de crítiques a Pablo Motos per un comentari racista de molt mal gust en directe

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

El presentador d'Antena 3, Pablo Motos, està en el centre de la polèmica pel sonat comentari que ha pronunciat en ple directe durant el seu programa.

Què sabem? Pablo Motos s'ha convertit en el blanc de totes les crítiques en les últimes hores. El motiu no és cap altre que un comentari molt lleig i fora de lloc que va pronunciar en directe en el programa El Hormiguero durant la nit del dimecres 25 de gener. Unes paraules que han molestat a moltíssimes persones. Tant és així que s'han fet virals en qüestió de segons. El que Pablo Motos ha dit i ha cabrejat a molts, a continuació.

Què ha passat? Pablo Motos, com acostuma a fer els dimecres a la nit, va rebre en el seu plató a Pilar Rubio per presentar la seva secció de moda. La dona de Sergio Ramos, en gran a la pantalla del programa, va posar a tres estrelles masculines internacionals per analitzar els seus estilismes. Un d'ells era l'actor Lucien Laviscount, que es posa en la pell d'Alfie en la sèrie de Netflix, Emily en París. L'altre era el cantant coreà J-Hope, un dels membres de la banda coreana BTS. I precisament va ser amb el coreà amb qui Pablo Motos es va passar de la ratlla dient un comentari que no tocava.

Què ha dit? En lloc de referir-se al cantant pel seu nom, Pablo Motos, creient-se graciós, va pronunciar unes paraules que han indignat a molts. El d'Antena 3, sense mossegar-se la llengua, va dir: "El flipi japonès". Unes paraules que no només van impactar a la mateixa Pilar Rubio, sinó també a les persones del públic. El vídeo del moment, a continuació:

Per acabar: La magnitud del comentari de Pablo Motos ha estat tal, que el presentador no només s'ha convertit en trending topic a Twitter, sinó que el mitjà coreà d'entreteniment dedicat a promocionar la cultura coreana del pop, Koreaboo, se n'ha fet ressò. Unes paraules que han traspassat les fronteres, empipant molt als espectadors del programa, als seguidors del cantant coreà i als mateixos coreans. La pregunta és: demanarà disculpes Pablo Motos per les seves paraules? De moment, el cantant afectat, J-Hope, no s'ha pronunciat al respecte.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Antena 3