La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Insulten a una amiga de Clara Chía pel que diu a l'última foto de Piqué a Instagram

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

En les últimes hores, Gerard Piqué ha compartit una publicació molt comentada en les seves xarxes socials, concretament en el seu compte d'Instagram.

Què sabem? Gerard Piqué ha sorprès a tots els seus seguidors a les xarxes socials amb la foto que ha compartit en les últimes hores, concretament durant la nit del dimecres 25 de gener. Ens referim a la fotografia que ha publicat amb la seva jove nòvia, Clara Chía. La primera que la parella comparteix a les xarxes socials, que acumula més de 2 milions de 'm'agrada' i milers de comentaris. Una imatge de Gerard i Clara per demostrar, o això sembla, que tots dos estan igual d'enamorats que el primer dia i que les polèmiques amb Shakira no els afecten en absolut.

Què ha dit? Entre tots els comentaris que ha rebut la imatge destaca el missatge que una amiga de Clara Chía, i companya seva de feina a l'empresa Kosmos, li ha fet arribar. Estem parlant del missatge que Anna Tormo, molt amiga de la parella, ha escrit a l'Instagram de Gerard Piqué. Tormo, només veure la imatge de Piqué i Clara Chía junts, ha respost a la publicació amb l'emoticona d'un cor, celebrant que la parella continua enamorada tot i el moment que els hi està tocant viure. Parlem d'això:

 

Les crítiques: El cor que ha dedicat Anna Tormo a la parella no ha agradat gens als fans de Shakira. Per aquest motiu les crítiques no s'han fet esperar. Entre altres li han dit "ridícula" o que "Piqué també li va posar els banyes a Shakira amb ella". A Tormo també li han dedicat emoticones com cares de pallassos o cares que vomiten. 

Qui és Anna Tormo? Anna Tormo va estudiar periodisme a la Universitat Blanquerna de Barcelona i actualment treballa a l'empresa Kosmos de Gerard Piqué. És una gran amiga de Clara Chía i del que va ser futbolista i sempre s'ha posicionat al seu costat. El nom d'Anna Tormo va començar a sonar quan el programa de Telecinco, Socialité, es va fer ressò d'un vídeo on Gerard Piqué, quan encara estava amb Shakira, apareix a casa seva amb una jove de cabell ros. En un primer moment tothom va dir que es tractava de Clara Chía, però no era ella. Era Anna Tormo.

Categoria: La Jungla