La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

La dràstica decisió que pren Joana Sanz sobre el seu matrimoni amb Dani Alves

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La model canària, Joana Sanz, ha pres una radical decisió en relació amb el seu matrimoni amb Dani Alves, amb qui es va casar l'any 2017.

Què sabem? Va ser el passat divendres 20 de gener quan el que va ser futbolista del Barça va ingressar a presó. El motiu és la denúncia que una dona ha posat contra Alves per suposadament intentar violar-la durant la nit del 30 de desembre mentre tots dos es trobaven de festa a l'exclusiva discoteca Sutton de la capital catalana.

Què ha passat? Segons han informat en El Programa de Ana Rosa, a Telecinco, durant el matí del dimarts 31 de gener, la model canària Joana Sanz ha pres la dràstica decisió de posar punt final en el seu matrimoni amb Dani Alves. Una decisió de separar-se que Dani Alves ha conegut a través dels seus advocats. I és que la setmana passada Joana Sanz va demanar tenir un cara a cara amb l'encara seva parella, però Alves s'hi va negar.

En profunditat: Tal com han informat en el programa de Telecinco la decisió que ha pres la model es tracta d'una decisió molt pensada i meditada i no d'una decisió que hagi pres en calent a causa de la situació que des de fa dies està vivint. "No farà marxa enrere", han apuntat des del programa en relació amb la decisió de la model.

A més a més: Des que Dani Alves va ingressar a la presó, Joana Sanz, a través de les seves xarxes, ha rebut un gran assetjament per part de seguidors i persones anònimes. En els missatges que li fan arribar li diuen que el seu marit és un "violador" o que amb la situació que està vivint el millor que pot fer és "suïcidar-se". Unes xarxes socials on Joana Sanz ha eliminat totes les fotos que fins fa poc tenia a Instagram amb el futbolista Dani Alves.

Per acabar: En el programa de Telecinco també han explicat que Joana Sanz està molt penedida de les primeres declaracions que va fer, quan el futbolista va entrar a presó. En aquell moment la model tenia confiança cega en el seu marit i creia que Alves era innocent. "Jo sé qui és el meu marit i el respectuós que és perquè quan estava amb mi mai em va faltar el respecte", va dir la model. Paraules que ara prefereix oblidar.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Dani Alves