Societat
Dani Alves demana portar una polsera telemàtica
Foto: Dani Alves demana portar una polsera telemàtica | Instagram
Agressió sexual

Alves reconeix la infidelitat i demana sortir amb polsera telemàtica

Temps de lectura: 3 minuts
Dani Alves demana portar una polsera telemàtica
Foto: Dani Alves demana portar una polsera telemàtica | Instagram

L'advocat Cristóbal Martell, que defensa l'exjugador del FC Barcelona Dani Alves, ha assegurat aquest divendres que presentarà un recurs per sol·licitar l'excarceració del futbolista.

Per què és important? L'exjugador del Barça es troba en presó provisional i sense fiança, a Brians 2, per una presumpta agressió sexual a una dona a la discoteca Sutton de Barcelona. 

Què ha passat? El nou lletrat de Dani Alves ha fet declaracions a la sortida del penitenciari de Brians 2, centre al qual va ser traslladat el futbolista brasiler al matí del dilluns 23 de gener per motius de seguretat i per garantir la normal convivència després de ser acusat de presumpta violació. 

  • Proposarà noves mesures cautelars per garantir que no fugirà, com portar una polsera telemàtica o compareixences al jutjat, segons ha informat Antena 3.
  • Una altra possibilitat és la retirada del passaport. Un dels objectius del recurs és contrarestar els arguments segons els quals la jutgessa va dictaminar presó provisional per risc de fuga.

En detall: Les contradiccions en què Alves va incórrer durant el seu interrogatori també van ser utilitzades per la togada per acordar el seu ingrés a la presó.

  • En aquest sentit, la defensa sosté que el jugador va callar i va comptar diverses versions perquè la seva dona no s'assabentés de la seva infidelitat. En la seva declaració, tot i això, ha dit que era per "protegir" la víctima.
  • Al final, va declarar que va tenir una relació sexual amb la noia, ja que ella se li va abalançar i li va fer una fel·lació. "Jo em vaig deixar fer", va aclarir.
  • En cap moment no va parlar de penetració, encara que a la dona se li han trobat restes de semen al vestit i a l'interior del seu cos.

En context: Alves va canviar la seva versió tres vegades, però les seves explicacions tampoc van quadrar amb les testificals davant els Mossos dels cambrers i dels responsables de la discoteca Sutton, on, en un lavabo d'un reservat, va passar el presumpte atac sexual.

  • D'entrada, el jugador va negar els fets, però, quan se li va comentar el contingut de les imatges de les càmeres del local, va modificar les seves paraules i va sostenir que la dona se'l va abalançar quan estava assegut al vàter fent les seves necessitats i que ella es va quedar allà.
  • I quan se li va exposar que hi havia semen al lavabo, el futbolista va tornar a canviar i va relatar que la víctima s'hi va abalançar i que li va practicar sexe oral.

A més: Cristóbal Martell és considerat un dels millors advocats en la seva especialitat, sobretot per la seva fama d'assolir pactes judicials beneficiosos per als seus clients.

  • El bufet Martell Advocats compta amb una dilatada experiència als tribunals. En els darrers anys ha portat la defensa de la família Pujol i la del FC Barcelona en el cas Neymar.
Categoria: Societat