La Jungla
Dani Alves i Joana Sanz, en una de les publicacions que ella ha esborrat
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una de les publicacions que ella ha esborrat | Instagram
Famosos

Joana Sanz posa distància amb Dani Alves: decisió molt comentada després del suport inicial

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves i Joana Sanz, en una de les publicacions que ella ha esborrat
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una de les publicacions que ella ha esborrat | Instagram

Joana Sanz està passant un dels moments més delicats de la seva vida, després de l'empresonament del seu marit Dani Alves per la presumpta agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona. Quan encara no fa una setmana que el futbolista ha entrat a Can Brians, la model canària s'ha fet enrere del seu suport inicial.

Què sabem? En les últimes hores, la Joana Sanz ha eliminat totes les fotografies que tenia fins ara amb en Dani Alves a Instagram. Una decisió que no ha passat inadvertida i que ha generat multitud de comentaris a les xarxes socials, especialment després del posicionament que la parella del brasiler va manifestar públicament quan va transcendir la denúncia de la jove de 23 que l'acusa de violar-la.

A més, Sanz fa més evident el distanciament amb Alves poques hores més tard de matisar el suport que havia manifestat en un primer moment al seu home. Primer, amb la imatge de les seves mans entrellaçades i el missatge "junts" que tanta polèmica va causar divendres passat; i després amb el text que va publicar dimarts a la xarxa, demanant al seu cor que aguantés "tant de dolor". Ara, la model rebutja que les darreres paraules de suport anessin adreçades al Dani i diu que era un missatge per ella mateixa i el seu estat d'ànim.

Un altre apunt: Més enllà del daltabaix emocional que ha suposat l'empresonament del seu marit, Joana Sanz intenta sobreposar-se també a la mort de la seva mare, que va perdre la vida la setmana passada a causa d'un càncer. Així, la model ha perdut dos dels seus grans pilars amb molt pocs dies de diferència.

D'on venim? Dani Alves ha estat denunciat per una suposada agressió sexual durant la matinada del 30 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona. Segons el relat de la víctima, una noia de 23 anys, el futbolista l'hauria fet entrar en un lavabo del local i l'hauria agredit durant 15 minuts. La jove ha renunciat a la indemnització econòmica per lesions i danys morals.

Per acabar: Després de ser empresonat divendres passat pel risc de fuga que va percebre la jutgessa, Alves va ser traslladat dilluns de Brians 1 a Brians 2, on roman en un mòdul per presoners relacionats amb delictes contra la llibertat sexual. L'última informació que es coneix del futbolista és que ha fitxat per la seva defensa Cristóbal Martell, l'advocat contractat també per altres mediàtics com Leo Messi o la família Pujol.