La Jungla
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Joana Sanz trenca el silenci: missatge públic de suport a Dani Alves, la seva parella

Barcelona.
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Dani Alves ha estat detingut aquest divendres després de declarar per un presumpte cas d'agressió sexual a una dona a Barcelona. Hores abans que el futbolista prestés declaració, Joana Sanz li ha mostrat públicament el seu suport.

Què sabem? Ho ha fet a través de les xarxes socials, amb una fotografia a Instagram stories. A la imatge hi ha les mans d'ell i ella entrellaçades i la paraula "together" (en anglès, junts). Una foto que s'ha viralitzat a internet després de la detenció de l'exblaugrana. Aquesta és la foto de la qual tothom parla:

D'on venim? Alves ha acudit a comissaria a primera hora d'aquest divendres i ha sortit arrestat en un cotxe cap a les 10:00 hores del matí. La Fiscalia demana presó provisional.

Per acabar: La presumpta agressió sexual es va produir a l'interior de la sala Sutton, al carrer Tuset de Barcelona, la matinada del 30 de desembre.

  • La víctima va avisar els vigilants de seguretat que el jugador de futbol li havia realitzat tocaments que ella no havia consentit.
  • Dos dies després la dona va denunciar al futbolista per agressió sexual.
  • La denúncia de la dona està judicialitzada i en fase d'instrucció, segons va explicar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

!! El més nou: Dani Alves ha ingressat a presó provisional sense fiança.

Categoria: La Jungla