Societat
Dani Alves en una fotografia d'arxiu
Foto: Dani Alves en una fotografia d'arxiu | Europa Press
Agressió sexual

Dani Alves fitxa l'advocat de Messi i Pujol per la seva defensa

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves en una fotografia d'arxiu
Foto: Dani Alves en una fotografia d'arxiu | Europa Press

El futbolista Dani Alves ha contractat l'advocat Cristóbal Martell per la seva defensa. 

Situació actual: L'exjugador del Barça es troba en presó provisional i sense fiança, a Brians 2, per una presumpta agressió sexual a una dona a la discoteca Sutton de Barcelona. 

Què en sabem? Alves ha contractat a l'advocat Cristóbal Martell i a l'advocada Miraida Puente Wilson.

  • Martell és un lletrat molt reconegut a Barcelona i ha defensat a diferents rostres coneguts. 
  • Va defensar la causa per frau fiscal de Leo Messi i el seu pare. 
  • També ha defensat a la família Pujol i diferents empresaris i polítics espanyols, com en el cas Nóos, contra Iñaki Urdangarin.

En detall: En un comunicat aquest dimarts, la lletradaPuente Wilson ha explicat que el jugador ha decidit "reforçar amb un especialista en dret penal l'exercici de la defensa en el procés", i en el mateix sentit ho han confirmat fonts del despatx de Martell.

  • La defensa d'Alves vol "restablir el seu honor i dignitat i, al capdavall, demostrar la seva innocència dels fets que li són imputats" i pels quals està a la presó provisional des de divendres.

Previsions: La primera missió de la defensa d'Alves és intentar treure el seu client de la presó. 

  • Per fer-ho, els advocats presentaran un recurs durant les pròximes hores davant del Jutjat d'Instrucció número 15 de Barcelona.
  • També presentarà un altre recurs subsidiari a l'Audiència de Barcelona, on sol·licitaran la llibertat d'Alves a canvi de la imposició d'altres mesures, com una fiança, la retirada del passaport o la prohibició de sortir d'Espanya. 

D'on venim? El passat 30 de desembre, el futbolista hauria abusat sexualment d'una noia a la discoteca Sutton de la capital catalana. 

  • Segons la víctima, Alves la va violar en un petit lavabo del recinte VIP de la discoteca, al mateix temps que la va obligar a realitzar una fel·lació i la va bufetejar, mentre la humiliava i insultava.