Societat
L'exfutbolista culer
Foto: L'exfutbolista culer | Europa Press
Agressió sexual

Els detalls esfereïdors de la denúncia per violació contra Dani Alves

L'exfutbolista culer
Foto: L'exfutbolista culer | Europa Press

L'exfutbolista del Barça Dani Alves ha ingressat a presó (així ha estat la seva primera nit a la garjola) acusat de presumpta violació després que els Mossos comprovessin la inconsistència de la seva de declaració icomparessin el relat de la jove agredida amb les proves.

Per què és important? La denuncia contral'exfutbolista de Pumas és esfereïdora, amb uns detalls que apunten a un Alves violent i violador.

  • Els enregistraments extrets pels Mossos d'aquesta zona pública mostren que els fets previs i posteriors a la suposada agressió sexual del futbolista es van produir com ha relatat la dona.

Què sabem? La denúncia de la jove barcelonina ha sortit a la llum a través de diferents mitjans de comunicació.

  • Alves va convidar a cava a les joves. Tot seguit va agafar-li la mà a la jove i se la va posar al sobre el seu penis.
  • Va convidar-la a entrar a una sala, que després va resultar ser un lavabo. Allà dins, segons la denúncia, la va violar.
  • La denunciant explica que Alves es va asseure al vàter, li va pujar el vestit, li va dir que era "la seva putita", la va obligar a asseure's sobre seu, la va tirar a terra, la va obligar a fer-li una fel·lació, la va bufetejar i la va penetrar vaginalment.

Més tard: La jove va quedar en shock i va sortir de la discoteca, on va esclafir a plorar. La denunciant va ser atesa en una sala privada, on va assistir el responsable de Sutton i van avisar Mossos i l'ambulància, que la va traslladar a l'Hospital Clínic.

  • A l'informe mèdic, que revela El Periódico, es van recollir lesions compatibles amb el forcejament compatible en la denúncia.

Situació actual: Dani Alves ha ingressat aquest divendres a la tarda a la presó per a preventius de Brians 1. El futbolista ha entrat a presó després que la magistrada del jutjat d'instrucció número 15 de Barcelona hagi ordenat la mesura en el marc de la investigació a l'exfutbolista del Barça per presumpta agressió sexual. 

Categoria: Societat