La Jungla
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

L'aniversari de Shakira: mariachis, pastís amb Twingo i Casio i un ajornament destacat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Shakira, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Shakira ha passat el seu primer aniversari sense Gerard Piqué, que curiosament fa anys el mateix dia que ella (deu menys, per ser exactes). Sense el seu ex, però rodejada de fans que li han fet un munt de regals. Entre ells, un grup de mariachis i pastissos personalitzats.

Què sabem? Shakira ha celebrat aquest dijous, 2 de febrer, el 46è aniversari al seu domicili d'Esplugues de Llobregat. Una festa que ha comptat, entre d'altres convidats, amb Gorka Ezkurdia, l'instructor de surf fotografiat amb la colombiana el passat mes de novembre a Cantàbria. A l'exterior, desenes de seguidors de l'artista s'aplegaven per felicitar-la.

En detall: Han estat precisament alguns d'aquests fans els que han decidit sorprendre la Shakira contractant un grup de mariachis que han cantat Cielito lindo a les portes de casa de la cantant. Després de sentir la música, la colombiana ha sortit al balcó i ha ballat al ritme de la melodia.

  • Només cançons alegres. La banda va intentar que demanés alguna de despit, com Rata de dos patas, adreçat a Piqué, però no va acceptar.
  • En acabat, Shakira va baixar al carrer per donar-se un bany de masses. Va rebre els fans i va saludar-los personalment.

@carlooshernandeztv Shakira saliendo a saliendo a saludar a sus fans #shakira #bzrp #claramente ♬ original sound - Carlos Hernández

A més, la Shakira ha compartit les imatges dels pastissos personalitzats que li han fet arribes per bufar les espelmes. No falten els missatges a Piqué i Clara Chía. Una recreació del videoclip amb Bizarrap, fotografies de cotxes Twingo i rellotges Casio... Aquestes són les fotos que la cantant ha mostrat al seu Instagram:

Un altre apunt: Més enllà del dia de l'aniversari, aquest 2 de febrer era el del llançament de la nova cançó de Shakira amb Karol G, previsiblement carregada de nous missatges contra Piqué. Però finalment el nou single no ha vist la llum. El motiu, que la seva companya acaba de publicar X si volvemos amb Romeo Santos, així que el tema amb la de Barranquilla ha estat ajornat a finals de mes.

Per acabar: Però ha estat Piqué qui tenia reservat el regal més amargant per la Shakira. Coincidint amb l'aniversari de tots dos, les mamarazzis han publicat aquest divendres a El Periódico que en Gerard i la Clara Chía ja viuen junts. La nova nòvia de l'exfutbolista s'ha instal·lat al famós àtic d'ell al carrer Muntaner de Barcelona, la passa definitiva per acabar d'oficialitzar la relació, després de més d'un any.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira