La Jungla
Joel Díaz, fins ara presentador de 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz, fins ara presentador de 'Zona Franca' | TV3
Televisió

TV3 busca una dona per 'Zona Franca': una presentadora molt famosa, entre les dues candidates

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joel Díaz, fins ara presentador de 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz, fins ara presentador de 'Zona Franca' | TV3

Ni Vador Lladó, ni Isma Juárez. TV3 continua buscant algú per presentar Zona Franca, després de la dimissió aquest dilluns de Joel Díaz, i sembla que finalment podria posar-hi una dona. Una possibilitat que aquest dijous ha avançat El Circ de 8tv.

Què sabem? Tal com ha explicat els últims dies Sigfrid Gras, director de TV3, la intenció de la cadena és que hi hagi canvis profunds a Zona Franca. Una renovació que afectaria directament els continguts, per aconseguir un producte menys provocador que el que han emès fins ara.

  • Això afecta també la tria de la nova presentadora que, segons ha assegurat el periodista Rocco Steinhäuser a El Circ, serà una dona.

En detall: Segons el col·laborador, sobre la taula de Sigfrid Gras hi ha el nom de dues candidates. N'ha transcendit un: Elisenda Pineda, que dijous al vespre hauria fet un càsting per acabar de decidir si serà ella, o no, qui agafi les regnes del late night show de TV3.

D'on venim? En les últimes hores han aparegut a les travesses Vador Lladó i Isma Juárez. Tots dos tenien opcions de presentar el programa, però les seves candidatures s'han desfet de seguida com un terrosset de sucre.

  • Vador Lladó no serà a TV3 perquè ha fitxat per 8tv. El presentador de Mataró conduirà un nou magazine diari d'actualitat i entreteniment, que s'emetrà als migdies i s'estrenarà el proper mes de març.
  • Isma Juárez ha rebutjat l'oferta per evitar "ombres de sospita". També ha traslladat el seu suport a Joel Díaz, i ha defensat que la seva renúncia, després de l'acomiadament de Manel Vidal, "està justificada".

Per acabar: Mentre TV3 està a l'espera de prendre una decisió sobre la nova presentadora, Zona Franca encara no té una data fixada per tornar a la televisió. El programa va de dilluns a dijous a la mitjanit, i aquesta setmana l'ha substituït el Més 324. Amb Xavier Graset, les audiències han rondat el 5%, mentre que la mitjana del gener amb Joel Díaz ha estat del 9%, pràcticament el doble. Unes xifres modestes, però millors que les dels últims dies. Hi ha pressa per remuntar.

Categoria: La Jungla