La Jungla
Vador Lladó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Vador Lladó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Vador Lladó, a 8tv: prepara un nou programa diari que s'estrena el març

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Vador Lladó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Vador Lladó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Vador Lladó fitxa per 8tv. Després de mesos allunyat de la televisió, el presentador tornarà a la petita pantalla, a partir del pròxim mes de març, amb un nou programa diari.

Què sabem? Principal ha pogut confirmar que 8tv compta amb Vador Lladó per un nou espai televisiu que s'estrenarà al març. Serà un magazine d'actualitat i entreteniment que s'emetrà els migdies entre setmana. Actualment, l'emissora del grup EDICA està acabant l'estudi del programa.

En detall: L'estrena de Vador Lladó s'emmarca en els canvis a la graella de 8tv aquest 2023, que han ampliat un dia l'emissió d'El Pentàgon de Vicent Sanchis (ara es fa també els divendres) i han allargat la franja d'El Circ de Frank Blanco, que ara comença una hora abans.

A més, Vador Lladó torna així a la televisió després de les aventures a TV3 amb Tarda oberta i Gol TV amb Los infiltrados. El presentador de Mataró havia fet abans el Fricandó matiner, durant més de deu anys, a la cadena del Grup Godó RAC 105.

Un altre apunt: El nou projecte de Vador Lladó a 8tv xoca amb la intenció de TV3 de comptar amb ell per presentar Zona Franca, després de la dimissió de Joel Díaz, tal com ha avançat aquest dijous El Nacional.

  • L'humorista de Santa Coloma de Gramenet ha deixat el late night show de TV3 després de l'acomiadament de Manel Vidal per un acudit sobre el PSC i una esvàstica. També hi han renunciat Magí Garcia i Tomàs Fuentes.

Per acabar: TV3 encara estudia la viabilitat de continuar emetent Zona Franca, una possibilitat plantejada també des de 8tv, que voldria dur el programa als estudis de Sant Just Desvern. També segons El Nacional, Vador Lladó no és l'únic nom que la televisió pública té sobre la taula per substituir Joel Díaz. L'altre candidat seria Isma Juárez, reporter de l'APM? de TV3 i El intermedio de La Sexta. Si es confirma, Sigfrid Gras enterraria així l'opció de contractar un perfil femení, una elecció molt comentada els últims dies a les xarxes socials.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Televisió