La Jungla
Joel Díaz, presentador de 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz, presentador de 'Zona Franca' | TV3
Televisió

8tv vol 'Zona Franca': proposta a Joel Díaz després d'abandonar TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joel Díaz, presentador de 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz, presentador de 'Zona Franca' | TV3

Zona Franca, a 8tv? Aquesta és la intenció de Nicola Pedrazzoli, CEO del grup de comunicació, que aquest dilluns ha llançat el guant a Joel Díaz després d'anunciar que deixa TV3 per l'acomiadament "injustificat i inacceptable" de Manel Vidal.

Què sabem? Hores després que Joel Díaz fes pública la seva renúncia a continuar presentant Zona Franca a TV3, Pedrazzoli s'ha mostrat a favor d'emetre el programa des de 8tv. "Si us plau, us volem amb nosaltres. És el moment, això no pot acabar així. Tenim collons, vosaltres?", s'ha adreçat al mateix Díaz, Manel Vidal i Magí Garcia.

  • Pedrazzoli ha fet públiques les seves intencions a través d'un tuit que respon a un altre de 8tv. "Puta censura és un bon nom?", s'ha preguntat el canal de televisió sobre la idea d'adquirir el format.

A més, segons ha pogut saber Principal de fonts de la direcció de 8tv, la proposta d'emetre un programa amb Joel Díaz, Manel Vidal i Magí Garcia "és molt seriosa".

D'on venim? Dijous passat, TV3 va acomiadar Manel Vidal per un acudit sobre el PSC i una esvàstica. L'endemà, Sigfrid Gras, director de TV3, es va atribuir la decisió de fer-lo fora. També va assegurar que el programa faria canvis importants a partir d'aquesta setmana, tot i que en cap cas va fer referència a la possibilitat que marxés el presentador. Quatre dies després, pleguen Joel Díaz i Magí Garcia.

Per acabar: En un comunicat, TV3 ha lamentat la decisió de Joel Díaz d'abandonar Zona Franca i ha avançat que aquest dilluns, i els propers dies, no s'emetrà el programa. Sense el presentador, la televisió pública estudiarà la continuïtat d'un format pel qual ara vol lluitar també 8tv.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV TV3 Televisió