La Jungla
Magí Garcia, a l'Està passant de Toni Soler
Foto: Magí Garcia, a l'Està passant de Toni Soler | TV3
Televisió

Més dimissions a 'Zona Franca': Magí Garcia abandona després de l'adeu de Joel Díaz

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Magí Garcia, a l'Està passant de Toni Soler
Foto: Magí Garcia, a l'Està passant de Toni Soler | TV3

Zona Franca, en crisi. A la renúncia de Joel Díaz, aquest dilluns, per l'acomiadament "injustificat i inacceptable" de Manel Vidal, ha seguit la dimissió de Magí Garcia com a guionista del programa.

Què sabem? Seguint el comunicat públic del presentador, Magí Garcia ha anunciat al seu compte de Twitter que des d'aquest mateix dilluns deixa de ser guionista de Zona Franca. Igual que Joel Díaz, l'humorista ha demanat a TV3 que mantingui els llocs de feina de la resta de l'equip.

Què diu Magí Garcia?

  • "Espero que TV3 valori el talent de l'equip del programa i puguin continuar treballant".
  • "Poder deixar una feina és un privilegi que no tothom pot exercir i sento el màxim respecte per tots ells".
  • "S'han portat molt malament amb Manel Vidal".

D'on venim? A primera hora d'aquesta tarda, Joel Díaz ha anunciat públicament que plega de Zona Franca després de l'acomiadament de Manel Vidal. L'humorista va ser destituït dijous de la setmana passada, després d'un acudit sobre el PSC i una esvàstica. L'endemà, Sigfrid Gras, director de TV3, es va atribuir la decisió de fer-lo fora. També va assegurar que el programa faria canvis importants a partir d'aquesta setmana, tot i que en cap cas va fer referència a la possibilitat que marxés el presentador.

Per acabar: Més enllà de Zona Franca, cal recordar que Magí Garcia continua vinculat a TV3 com a guionista i col·laborador de l'Està passant de Toni Soler, produït per Minoria Absoluta.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió