La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Susanna Griso carrega contra el gag de 'Polònia' sobre Madrid i diu això de Manel Vidal

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Antena 3

La presentadora catalana d'Antena 3, Susanna Griso, s'ha mostrat contrària a la cadena pública catalana durant el matí del dilluns 30 de gener.

Què sabem? La presentadora del programa Espejo Público, Susanna Griso, s'ha pronunciat sobre el gag del programa de TV3, Polònia, fent sàtira sobre el recent vídeo publicat per la Comunitat de Madrid per presentar la ciutat en el marc de Fitur. Un gag de TV3, molt comentat, que inclòs ha rebut elogis per part de Reyes Maroto, candidata del PSOE a l'alcaldia de Madrid. Susanna Griso també s'ha pronunciat sobre l'acomiadament de l'humorista Manel Vidal de TV3.

Què ha dit? Faltaven pocs minuts per les deu del matí quan Susanna Griso, en el programa Espejo Público, ha parlat del gag del programa Polònia, fent humor sobre el vídeo promocional de Madrid, on apareixen Isabel Díaz Ayuso i Mario Vaquerizo. Les paraules de Griso han estat:

  • "En el programa Polònia de TV3 s'han rigut del vídeo de promoció de Madrid".
  • "Crec que no fa cap favor al Ministeri de Turisme, ni a la seva candidatura com a futura alcaldessa de Madrid. Una alcaldessa que es riu dels seus vins i de la seva ciutat té poc a fer", ha afirmat Griso criticant l'actitud de Reyes Maroto. "És una paròdia a la ciutat que vols representar. És una patinada doble", ha afegit la presentadora.

A més a més: Parlant sobre el gag del Polònia, en el programa Espejo Público també s'ha fet referència al programa de les nits, Zona Franca, i a l'acomiadament de l'humorista Manel Vidal. Susanna Griso ha dit:

  • "No qüestionem el dret de Polònia a riure's de Madrid, però la direcció de TV3 sí que ha qüestionat a un humorista d'un programa propi que ha comparat el PSC amb una esvàstica".
  • "A aquest humorista l'han fet fora perquè des de la direcció de TV3 han considerat que l'humor té línies vermelles i que l'humorista les ha superades".

Per acabar: Sobre el gag de Polònia cal dir que Reyes Maroto, ministra de Turisme, va publicar una piulada en el seu compte de Twitter felicitant TV3 pel vídeo d'humor que havien fet. "Senzillament genials", va escriure Maroto fent referència a tot l'equip del programa Polònia. Unes paraules que han molestat a molts. Respecte a l'acomiadament de Manel Vidal de TV3, cal dir que en les últimes hores, el presentador del programa Zona Franca, Joel Díaz, també ha anunciat a través de Twitter que deixa l'espai. Díaz en el seu compte de Twitter, entre altres, ha escrit: "Plego arran de la decisió presa d'apartar del programa el Manel Vidal. Una decisió que considero injusta i inacceptable".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Antena 3