La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

La sorprenent nova feina de Susanna Griso, lluny dels platós de televisió

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La presentadora catalana d'Antena 3, Susanna Griso, ha deixat a molts espectadors del seu programa parats anunciant quin serà el seu nou repte professional.

Què sabem? El dimecres 30 de novembre, la catalana Susanna Griso, en el seu programa matinal, Espejo Público, va entrevistar a l'actor i humorista Florentino Fernández. Ho va fer amb motiu de la imminent estrena de la pel·lícula A todo tren 2: Ahora son ellas. Una pel·lícula que arriba a les sales de cinema el divendres 2 de desembre i que és la continuació de A todo tren: destino Astúrias. Una exitosa comèdia que es va estrenar a l'estiu del 2021 dirigida per Santiago Segura.

Què ha dit? Durant la seva entrevista amb Florentino Fernández, Susanna Griso va deixar a tots amb la boca oberta en afirmar una sorprenent notícia en directe. El cas és que, segons va dir, Santiago Segura s'ha posat en contacte amb ella perquè faci una aparició a la seva nova pel·lícula. Una proposta molt suculenta, que no té res a veure amb la seva feina de presentadora i periodista en el canal Antena 3. Una proposta, per cert, que la de Barcelona no ha declinat. Tot el contrari. Segons va dir, li ha fet molta il·lusió que Segura hagi pensat amb ella. Tanta que pròximament podria fer el salt a la gran pantalla. "No sé quin paper em donarà, però allà ens veurem", va dir Griso a Fernández, deixant clar que ha acceptat l'oferta de participar en la seva primera pel·lícula.

Per últim: Susanna Griso ja té experiència en el món de l'actuació. I és que en més d'una vegada ha fet petites aparicions en moltes sèries de televisió espanyoles, que han funcionat molt bé. Per exemple, l'any 2003 va debutar com a actriu de sèrie a Aquí no hay quien viva. Una experiència que li va agradar tant que dos anys més tard va repetir per partida doble. Susanna Griso, l'any 2005, va participar en la sèrie Un paso adelante i Los hombres de Paco. L'any 2011, per exemple, va fer una petita aparició a l'exitosa sèrie d'Antena 3, Física o química. I més recentment, l'any 2017, va sortir a la sèrie La Casa de Papel, que primer s'emetia a Antena 3 i després va fer el salt a la plataforma Netflix. Això sí, en totes aquestes aparicions de Susanna Griso sempre ha fet el mateix paper. La catalana ha actuat d'ella mateixa, posant-se a la pell d'una presentadora d'informatius. 

Categoria: La Jungla