La Jungla
Susanna Griso caminant pels carrers de Madrid
Foto: Susanna Griso caminant pels carrers de Madrid | Europa Press
Televisió

Susanna Griso tira un got d'aigua a un col·laborador del seu programa

Barcelona.
Susanna Griso caminant pels carrers de Madrid
Foto: Susanna Griso caminant pels carrers de Madrid | Europa Press

La presentadora catalana del grup Atresmedia, Susanna Griso, ha protagonitzat un moment únic a la televisió durant el matí del dimecres 7 de desembre.

Context: En el programa Espejo Público, presentat per Susanna Griso, estaven parlant de la roba intel·ligent. Una roba que ha arribat per revolucionar el mercat tèxtil. I és que com ha explicat un col·laborador del programa de Susanna Griso, Diego Revuelta, aquesta roba intel·ligent es caracteritza per tenir un botó i escalfar-se sola, ideal per a dies de molt fred, o bé per ser antitaques, de manera que si cau algun producte a sobre no es veu, tampoc olora i no fa cap taca.

Què ha passat? Nando Escribano, actualment col·laborador del programa Espejo Público, durant el matí del dimecres 7 de desembre ha lluït una camisa intel·ligent, antitaques, de color verd. Una camisa a la qual Diego Revuelta, quan ha acabat de parlar de la revolució de la roba intel·ligent, ha tirat un vas d'aigua per sobre per demostrar que, efectivament, és antitaques. Després, per continuar demostrant que la roba no es taca, ha tirat per sobre de la camisa de Nando Escribano una mica de salsa de tomàquet. Una situació que Susanna Griso s'anava mirant des de la seva cadira de presentadora. Fins que la catalana no se n'ha pogut estar i també s'ha animat.

Què ha fet? Susanna Griso, igual que el seu company Diego Revuelta, no s'ho ha pensat dues vegades i també ha tirat un vas d'aigua per sobre de Nando Escribano. La diferencia és que Griso, en lloc de mullar la camisa antitaques de Nando Escribano, ha apuntat malament i li ha tirat tota l'aigua pels pantalons. Un problema si tenim en compte que els pantalons d'Escribano, a diferència de la seva camisa, no eren antitaques, eren normals. De manera que Nando s'ha hagut d'aguantar i acabar el programa amb els pantalons xops. "Els pantalons no", deia Nando Escribano entre riures. Susanna Griso, en donar-se compte del seu error garrafal, també es posava a riure i deia "perdó, és que no m'heu avisat".

Per últim: Un moment d'allò més divertit que Nando Escribano també ha compartit per les seves xarxes socials. El que va ser presentador del programa Cazamariposas ha escrit, en el seu compte d'Instagram, "La Susanna s'ha motivat". A més a més, ha dit: "Sort que passo per casa abans d'anar a la ràdio", deixant clar que tindrà un moment per canviar-se els pantalons molls. Una roba intel·ligent de la qual Nando Escribano ha aprofitat i també ha fet una mica de promoció a través de les seves xarxes, per donar a conèixer la marca. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Antena 3