La Jungla
Susanna Griso demana disculpes per l'espifiada amb Jordi Sànchez
Foto: Susanna Griso demana disculpes per l'espifiada amb Jordi Sànchez | Antena 3
Televisió

Enorme espifiada a 'Espejo público': confonen l'actor Jordi Sànchez amb el polític i demanen perdó

Barcelona.
Susanna Griso demana disculpes per l'espifiada amb Jordi Sànchez
Foto: Susanna Griso demana disculpes per l'espifiada amb Jordi Sànchez | Antena 3

Susanna Griso s'ha disculpat amb els espectadors d'Espejo público aquest divendres, després d'una errada garrafal amb Jordi Sànchez. Tots dos. L'actor de Plats bruts i el polític de Junts, que comparteixen nom i que han estat confosos en la cobertura del canvi de penes del procés.

En detall: Gonzalo Bans feia un repàs del canvi de penes als líders independentistes. "La seva condemna passarà de sedició a desobediència. El Tribunal Suprem podria dir que els queda poc per tornar a concórrer a les eleccions", apuntava al davant d'una pantalla gegant amb cinc fotografies. Josep Rull, Joaquim Forn, Carme Forcadell, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, però no l'expresident de l'ANC, sinó el Lopes.

Reaccions. Com era d'esperar, les xarxes socials s'han omplert de comentaris burletes. Fins al punt que la pífia d'Antena 3 i la reacció a internet ha situat les etiquetes Jordi Sànchez i Antonio Recio (el seu personatge a La que se avecina), com dos dels temes més comentats i que de seguida han esdevingut tendència a Twitter. Entre els que han fet broma, el portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián.

A més, poc després de l'espifiada, i en vista de l'allau de missatges a la xarxa, Susanna Griso ha demanat perdó als espectadors. "Com és de savis rectificar, permeteu-me que us digui que hi ha hagut un error amb la fotografia de Jordi Sànchez. Des d'aquí, mil disculpes", ha dit.

Per acabar: Aquesta és la segona gran pífia televisiva en les últimes hores, en els dos casos relacionades amb líders de Junts. Dijous a la tarda, Planta baixa la feia grossa amb una fotografia de Carles Puigdemont i la cançó Rata de dos patas de Paquita la del Barrio. TV3 ha demanat disculpes.