La Jungla
Diana Gómez, amb Joel Díaz a 'Zona Franca'
Foto: Diana Gómez, amb Joel Díaz a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Diana Gómez a 'Zona Franca': picada d'ullet a Clara Chía i un dard a Broncano

Barcelona.
Diana Gómez, amb Joel Díaz a 'Zona Franca'
Foto: Diana Gómez, amb Joel Díaz a 'Zona Franca' | TV3

Diana Gómez ha estat aquest dijous a Zona Franca de TV3, el dia que Shakira i Gerard Piqué han acaparat tota l'atenció per la nova cançó d'ella. L'actriu igualadina no ha esquivat el tema. Amb qui va? Ni la cantant, ni el futbolista. A l'entrevista amb Joel Díaz, això és el que ha dit l'artista...

En detall: Diana Gómez, o la Scarlett Johanson catalana (com l'ha anomenat el presentador), no ha dubtat a mullar-se sobre el tema estrella del dia. Després d'escoltar la cançó de Shakira i Bizarrap contra Piqué, ella ho té clar: va a favor de Clara Chía. Per cert, la nova nòvia de l'exblaugrana tampoc no se salva de la mala bava de la colombiana, que l'arriba a comparar a un Casio i un Twingo al seu polèmic single.

A més, Gómez i Díaz han parlat també del FC Barcelona. Dembéle sí, Xavi no, que torni Messi... Culer declarada, creu que el Barça guanyarà la Lliga, però no apostaria diners. "Si haguessis de posar 100.000 euros", la burxa l'humorista. L'actriu dubta, "no tinc 100.000 euros. Bé, potser sí però justet"; i el presentador es fa enrere, amb dard inclòs a David Broncano de La Resistencia: "No, que això ho pregunta ell i no el volem imitar".

Més enllà de l'entrevista amb Gómez, un dels moments que ha despertat més reaccions del públic ha estat amb Andrés Fajngold. Amb motiu del Dia Internacional de fer un petó a un pèl-roig, Díaz i el seu col·laborador —caracteritzat de van Gogh— tanquen els ulls i uneixen els llavis. Una tendra imatge abans d'acomiadar-se i anunciar el convidat de dilluns, la periodista Chelo García-Cortés.

Per acabar: Zona Franca ha fet aquest dijous a la nit un 7,1% de quota de pantalla, amb un 16,1% a la franja de 25 a 44 anys.