La Jungla
Núria Marín aquest dimecres a 'Zona Franca'
Foto: Núria Marín aquest dimecres a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Núria Marín torna a TV3 cinc anys després: "Elionor té una vida de merda"

Barcelona.
Núria Marín aquest dimecres a 'Zona Franca'
Foto: Núria Marín aquest dimecres a 'Zona Franca' | TV3

Núria Marín ha estat la convidada d'aquest dimecres a Zona Franca per parlar d'allò que més domina, la premsa rosa. Amb Joel Díaz, la periodista aranesa ha repassat temes d'actualitat com el beef Piqué-Shakira i la seva nova cançó, la seva opinió de la monarquia espanyola... i ha recordat el seu breu pas per TV3 fa poc més de cinc anys.

En detall: La presentadora ha trepitjat un plató de TV3 per primera vegada després del fiasco amb Nuria Roca la tardor del 2017. Marín havia fitxat com a col·laboradora d'A tota pantalla, el nou programa estrella de la televisió pública, que conduïa la valenciana, però que va ser fulminat en menys d'un mes i mig per l'1-O i una nova graella informativa.

  • "Vam durar dos minuts i mig. Hi va haver contraprogramació i va desaparèixer el programa", ha recordat.

A més, nascuda i criada a Vielha, no va deixar la Vall d'Aran fins els 15 anys. Primer, per anar a estudiar a Lleida, després per instal·lar-se a Barcelona. "Continuo sent molt de poble. Quan vaig venir, no entenia que no podia entrar al metro i dir bon dia. Pensava, "què borde que és la gent de Barcelona", ningú no saludava". Ara passa hores a l'AVE per anar a Madrid a treballar a Sálvame i Socialité de Telecinco.

Telecinco. Marín ha assegurat que tot el que passa al programa és de veritat, i que els tertulians no tenen guions: "Són com una família, s'enfaden de veritat i es reconcilien". Hi ha vegades que ni tan sols saben que ells mateixos seran protagonistes d'alguna informació: "És la vida real, un neoreality". Tan real com els packs de iogurt que berena Kiko Matamoros, que segons la presentadora se'ls menja de quatre en quatre; o els envasos de proteïnes de Rafa Mora.

Shakira-Piqué. Si hi ha un tema de fervorosa actualitat pels periodistes del cor, aquest és el cas Shakira-Piqué i la nova cançó d'ella. Aquest dijous de matinada, la cantant colombiana ha estrenat BZRP Music Session #53 amb Bizarrap, un tema carregat de mala bava contra el seu ex i la seva nòvia nova, Clara Chía. "Composa cançons relacionades amb la seva vida personal, i aquí té contingut. Tot per la pasta", ha sentenciat Marín.

Monarquia. Un altre dels temes estrella, la Casa Reial espanyola. Marín té un compte de TikTok amb 1,2 milions de seguidors, on tracta entre d'altres el royal salseo. Entre els Borbons, té la seva preferida: la princesa Elionor. "L'estimo molt, vull ser amiga seva, té una vida una mica de merda", opina. Vacances, postureig, somriure tot el dia... Per la presentadora, un dia a dia "limitat i avorrit". Però potser no tant com per deixar el deixar el càrrec en un futur. Marín alerta: "Si dimiteix Elionor, i després Sofia, queden Elena de Borbó i Froilán".

  • En aquest cas, el gran dels Marichalar hauria de tornar d'Abu Dhabi, on s'acaba de mudar amb l'avi, l'emèrit Joan Carles, obligat per la mare.

Per acabar: Zona Franca ha seguit aquesta nit l'últim programa de Joc de cartes. Marc Ribas ha acomiadat la temporada amb quatre prestigiosos periodistes gastronòmics, amb la intenció de trobar el millor restaurant de l'àrea de Barcelona. Un darrer programa amb sorpresa inclosa, pel que fa els cambrers, i un final emotiu.