La Jungla
Ana Pastor, a 'El Objetivo'
Foto: Ana Pastor, a 'El Objetivo' | La Sexta
Televisió

La Sexta es carrega el programa d'Ana Pastor per males audiències

Barcelona.
Ana Pastor, a 'El Objetivo'
Foto: Ana Pastor, a 'El Objetivo' | La Sexta

El Objetivo, cancel·lat. La Sexta ha fulminat el programa d'Ana Pastor, després d'onze temporades, i no tornarà a la televisió setmanalment com fins ara.

Què sabem? Tal com ha avançat Confi TV, El Objetivo desapareix de la graella de La Sexta després de l'aturada nadalenca. Per contra, la cadena ha decidit que mantindrà el format només per programes especials, que s'emetran de forma molt puntual quan sorgeixi algun tema de gran actualitat.

  • El primer especial es farà la setmana que ve, tot i que encara no ha transcendit quin dia.
  • L'últim programa d'El Objetivo va ser al desembre pels 25 anys de l'assassinat d'Ana Orantes.

En detall: Les tres darreres temporades han registrat audiències molt fluixes, amb un 3,4% de mitja pels últims dies programes. En el cas concret de l'especial d'Ana Orantes, un preocupant 3,8%. Un bluf pel segon canal del grup Atresmedia, que finalment ha decidit no comptar més amb l'espai que Pastor conduïa des de 2013.

A més, la situació laboral d'Ana Pastor no perilla en La Sexta. Atresmedia té aprovats dos projectes nous per a la periodista, amb la intenció que s'estrenin al prime time en algun moment de 2023.

Per acabar: Atresmedia tot just ha anunciat la decisió de donar per acabat el programa als treballadors. Mentre Pastor espera l'estrena dels seus nous formats, la resta de l'equip serà recol·locada en altres espais de La Sexta.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: La Sexta Televisió