La Jungla
Foto: | La Sexta
Xarxes socials

Pablo Iglesias esclata públicament contra Ana Pastor: "Fote't la hipocresia on et càpiga"

Barcelona.
Foto: | La Sexta

Lluny d'apaivagar-se, la guerra oberta entre Pablo Iglesias i Ana Pastor és més viva que mai. Un enfrontament entre l'exvicepresident del Govern espanyol i la presentadora d'El Objetivo que té origen en algunes fake news sobre ell mateix i que s'han difós també des de La Sexta. Ara, la presentadora denuncia insults per una suposada campanya contra ell. Sense dubtar-ho, l'exlíder d'Unides Podem s'hi torna.

Context: El dia 12 d'octubre, Ana Pastor va denunciar al seu compte de Twitter que un altre usuari desitjava que se suicidés. "Moltes gràcies a les campanyes dels últims mesos que ja han aconseguit que hi hagi gent desitjant que em suïcidi". Aquest és el missatge que va rebre i la resposta d'ella:

Què diu Pablo Iglesias? Aquest divendres, Iglesias ha recordat que Irene Montero i ell es van veure obligats a canviar l'escola bressol dels seus fills per l'assetjament que va instigar contra ells Eduardo Inda, habitual de La Sexta. "Puedes meterte tu hipocresía donde te queda", li etziba.

Background: Malgrat haver estat durant anys col·laborador de La Sexta, la relació entre Pablo Iglesias i la cadena fa temps que és dolenta. A més d'haver denunciat la presència reiterada d'Inda a programes com La Sexta Noche o Al Rojo Vivo, cal recordar la filtració dels àudios d'Antonio García Ferreras i l'excomissari Villarejo aquest estiu. En ells s'hi pot escoltar com van sorgir algunes fake news relacionades amb l'exvicepresident espanyol, com les relatives als suposats comptes en paradisos fiscals, i que La Sexta també va difondre.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter La Sexta