La Jungla
Kiko Rivera, aquest dimarts a 'La Resistencia'
Foto: Kiko Rivera, aquest dimarts a 'La Resistencia' | Movistar Plus+
Televisió

Kiko Rivera, a 'La Resistencia' després de l'ictus: petició a Piqué i dard a Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Kiko Rivera, aquest dimarts a 'La Resistencia'
Foto: Kiko Rivera, aquest dimarts a 'La Resistencia' | Movistar Plus+

Totalment recuperat de l'ictus que va patir el passat mes d'octubre, Kiko Rivera ha estat aquest dimarts a La Resistencia de Movistar Plus+. Ara es pren la vida "d'una altra manera", i així ho ha volgut demostrar a l'entrevista amb David Broncano.

Què diu Kiko Rivera?

  • "Va ser fotut, ho vaig passar molt malament. Ara soc Kikictus Rivera".
  • "Em vaig quedar adormit al sofà, vaig notar que queia i quan em vaig aixecar tenia la part esquerra del cos adormida".
  • "Vaig anar al lavabo, em vaig mirar al mirall i vaig veure que tenia la boca torçada. Estava acostumat, no em va sorprendre", bromeja.
  • "Vaig anar a dormir un altre cop. Em vaig despertar al matí i estava fotut. Vaig anar al metge en moto".

En detall: Després d'un primer diagnòstic erroni, el van acabar ingressant a l'UCI. Va passar allà cinc dies. Ara els metges li han prohibit l'alcohol, el tabac i les drogues. "Què faig aleshores els dimarts?", se'n fotia el fill d'Isabel Pantoja sobre la visita al programa de Broncano.

  • Malgrat que farda de vida sana, un equip d'Europa Press el va enxampar a la sortida de La Resistencia fumant i menjant hamburguesa.

A més, Rivera ha recordat també la seva coneguda època de jove quan muntava festes a casa de la mare. Subornava els treballadors i omplia de gent la trentena d'habitacions de Cantora. "Eren unes farres de la hòstia. Una merda per les de Ronaldo", ha arribat a dir. Fins al punt que un cop s'hi va presentar la Guàrdia Civil: "Hi vaig fotre dos lleons. Va arribar el SEPRONA i se'ls va endur".

Un altre apunt: L'artista s'ha mullat també sobre el culebrot de Shakira i Gerard Piqué, s'ha mostrat a favor de l'exfutbolista i ha defensat que ho està passant malament. "S'ha passat", deia de Shakira tot just després de fer una petició: "Saps el que m'hauria agradat? Tenir un equip a la Kings League. Puc fer de president o de mascota". Aquí el moment:

Per acabar: Abans de marxar, Kiko Rivera no ha perdut l'oportunitat d'evidenciar que les relacions entre ell i Telecinco no passen pel seu millor moment. "Prefereixo venir cent cops gratis aquí, que un cop més allà", assegurava abans d'arrencar un fort aplaudiment del públic. Unes paraules que no deuen haver caigut massa bé a Mediaset.