La Jungla
Kira Miró aquest dimarts a 'La Resistencia'
Foto: Kira Miró aquest dimarts a 'La Resistencia' | Movistar Plus+
Televisió

Kira Miró deixa David Broncano bocabadat amb un regal sexual: "És per obrir la parella..."

Barcelona.
Kira Miró aquest dimarts a 'La Resistencia'
Foto: Kira Miró aquest dimarts a 'La Resistencia' | Movistar Plus+

Kira Miró ha estat aquest dimarts a La Resistencia de Movistar Plus+. El programa de David Broncano té sempre a punt les dues preguntes de diners i sexe als entrevistats, però el que no esperava el presentador és que aquesta vegada l'apunt sobre sexualitat el faria la convidada.

En detall: Tan bon punt ha arribat, l'actriu canària ha entregat a Broncano Opening Up, el llibre de temàtica sexual de Tristan Taormino. Un regal en forma de novel·la sobre les parelles obertes, que ha deixat el presentador amb un pam de nas però que té una explicació: és el llibre que el seu personatge a Machos Alfa de Netflix dona al seu nòvio.

Què diu Kira Miró?

  • "Va d'obrir la parella i noves formes de relacionar-se".
  • "És molt interessant, me'l van donar abans de la sèrie perquè el llegís i entengués per què el meu personatge vol obrir la parella".
  • "Es diu Luz, té 42 anys i no es vol perdre res, ni l'escalfor de la llar ni una bona empotrada".

A més, entre les pàgines d'Opening Up hi ha un formulari amb consentiment sobre diferents pràctiques sexuals i que les parelles poden omplir. "És com un contracte previ, perquè després no hi hagi confusions", exposava l'artista abans que Broncano sentenciés: "És increïble, com anar a Hisenda".

Per acabar: Miró ha rebutjat explicar la pròpia experiència amb el llibre, tot i que apunta que "a nivell sexual li falten coses". Sense saber si l'actriu obriria la pròpia parella, Broncano tancava el tema fent broma sobre el que significa per ell una relació oberta: "És com subarrendar un pis". Tot i que el cost no acaba sent sempre inferior.