La Jungla
Tamara Falcó, a les seves xarxes socials
Foto: Tamara Falcó, a les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Tamara Falcó, embarassada? Els detalls d'un rumor viral i la reacció del representant

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tamara Falcó, a les seves xarxes socials
Foto: Tamara Falcó, a les seves xarxes socials | Instagram

"Tamara Falcó està embarassada". Directe i sense mitges tintes, l'influencer Abel Planelles donava aquesta informació dimarts al vespre i feia córrer rius de tinta. Fins al punt que el nòvio i el representant de la marquesa de Griñón han sortit públicament a donar una resposta.

Què sabem? Encara no eren les vuit del vespre, que el tiktoker especialitzat en personatges del cor donava l'exclusiva: Tamara Falcó i Íñigo Onieva estarien esperant el seu primer fill, un mes després de la reconciliació i quan en falten quatre més pel casament. Aquest és el vídeo que ha publicat al seu perfil:

@abelplanelles TAMARA FALCO ESTA EMBARAZADA #Viral #fyp #parati #foryou #greenscreen ♬ Flowers - Miley Cyrus

En detall: Planelles assegura que la notícia li arriba de fonts properes a la pròpia Tamara, i de seguida es viralitza. En les últimes hores, el suposat embaràs de Falcó ha omplert desenes de titulars i ha estat tendència a les xarxes socials a Espanya.

A més, amb polèmica inclosa sobre l'ultracatolicisme de la marquesa i els embarassos fora del matrimoni. Una circumstància que ha generat una allau de comentaris a internet.

Reacció: Poc després que la notícia estigués en boca de tothom, el seu representant ha tallat d'arrel el rumor a la revista Diez Minutos. Ras i curt: "És clar que no està embarassada". També ha reaccionat més tard el futur marit de Falcó. Taxatiu, ha dit al portal Informalia: "No és veritat".

Per acabar: La parella es troba immersa de ple en els preparatius de la boda, que es farà el 17 de juny al Palau del Rincón. Encara sense un fill, la propera passa de Falcó i Onieva serà recuperar la convivència, trencada després de la ruptura al setembre. Les últimes setmanes han viscut a cavall entre el pis de solter d'ell i la casa d'Isabel Preysler, però tenen previst mudar-se junts aquest mateix mes de febrer.

Categoria: La Jungla