La Jungla
Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Tamara Falcó revela per fi la data i el lloc de la boda amb Íñigo Onieva

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Tamara Falcó està immersa de ple en els preparatius del casament amb Íñigo Onieva, després de la reconciliació forjada durant les festes de Nadal. Oblidades les banyes, la marquesa de Griñón ha decidit ja on i quan donarà el "sí, vull" al seu nòvio.

Què sabem? Segons ha revelat la mateixa Falcó a la revista ¡Hola!, el dia de la boda serà el pròxim 17 de juny al Palau del Rincón, última residència del seu pare abans de morir el 2020. A més, cal destacar que la data escollida és la mateixa que havien acordat abans de la ruptura al setembre.

En detall: El casament es farà a la tarda i tindrà un ofici religiós. La cerimònia serà íntima, i només convidaran familiars i amics molt propers. Uns convidats, per cert, que encara no han rebut la invitació formal pel gran dia. També queda pendent que la núvia triï el vestit definitiu que lluirà a l'altar.

A més, fa només una setmana Falcó expressava a Lecturas les seves ganes que la segona oportunitat a Onieva fos la bona i que la infidelitat quedés enrere d'una vegada per totes. Tot i que no amagava un cert dubte: "Espero que l'Íñigo no em falli", deia aquesta vegada.

Un altre apunt: També la setmana passada, la periodista Ángela Portero va posar xifres al negoci de la infidelitat d'Onieva. Ho va fer al programa Ya es mediodía de Telecinco, i va afirmar que Tamara Falcó ha explicat als amics més íntims que ha facturat un milió d'euros per parlar de les banyes.

Per acabar: Tamara Falcó i Íñigo Onieva acaben de tornar del seu viatge de reconciliació al Pol Nord, del qual han compartit un munt de fotografies els últims dies. En plenes vacances romàntiques a Finlàndia, la parella va aprofitar per fer públic el seu amor a les xarxes socials i deixar clar que havien decidit tornar-ho a intentar.

Categoria: La Jungla