La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

L'escandalosa xifra que Tamara Falcó hauria guanyat per parlar de la seva ruptura amb Íñigo Onieva

Barcelona.
Foto: | Instagram

Tot i que actualment s'han donat una segona oportunitat, Tamara Falcó i Íñigo Onieva van deixar la seva relació durant uns mesos a causa de les infidelitats d'ell.

Què sabem? Va ser durant el mes de setembre del 2022 quan Tamara Falcó va deixar la seva relació amb Íñigo Onieva. El motiu va ser un vídeo que es va filtrar als mitjans de comunicació. Un vídeo d'alt contingut on es pot veure al jove de Madrid morrejant-se amb una guapa noia de cabell fosc, mentre estava amb Falcó, en un festival de música dels Estats Units. 

Els diners: Segons ha afirmat la periodista Ángela Portero, en el programa de Telecinco Ya es mediodía, Tamara Falcó hauria rendibilitzat molt bé la seva ruptura. I és que, suposadament, la filla d'Isabel Preysler s'hauria emportat una elevadíssima quantitat de diners per parlar de la separació amb Onieva a causa de les infidelitats. Falcó hauria guanyat un milió d'euros. Una informació que Ángela Portero no sap si creure's del tot, però assegura que és la quantitat que la mateixa Falcó va dient en els seus amics més íntims. "Ella diu que quan va parlar per primer cop de la ruptura davant dels mitjans de comunicació va guanyar un milió d'euros. Jo penso que són diners que li hauran pagat en espècies, com per exemple pagant-li el seu nou pis de Madrid", ha matisat Portero.

En profunditat: Va ser el passat 27 de setembre quan Tamara Falcó va oferir una roda de premsa a Madrid, coincidint amb un acte que tenia programat, per parlar de la seva ruptura amb Onieva. Una aparició davant dels mitjans de comunicació, molt esperada, on Falcó va guanyar un milió d'euros. Entre altres coses va pronunciar la mítica frase: "Més igual si han estat sis segons o un nanosegon en el metavers".

Per últim: Tot i deixar-ho durant uns mesos, Tamara Falcó i Onieva tornen a ser parella. Una reconciliació que va tenir lloc durant les vacances de Nadal i que la revista ¡Hola! va fer oficial a principis d'any 2023. Pel que sembla, aquesta vegada la relació entre els dos va de debò. Tant és així que es casaran en els pròxims mesos i també podrien tenir fills aviat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió