La Jungla
Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Tamara Falcó anuncia boda després de les banyes: "Tinc sis mesos pel vestit"

Barcelona.
Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Tamara Falcó i Íñigo Onieva es casen. La marquesa de Griñón ha fet seva la frase "any nou, vida nova" i estrena 2023 amb un escenari totalment inesperat fa poques setmanes: si dimecres passat explicava públicament que havia donat una segona oportunitat al seu exnòvio infidel, ara posa data a la seva boda.

Què sabem? La filla d'Isabel Preysler ha concedit una entrevista a la revista Harper's Bazaar per explicar, entre altres coses, els motius de la reconciliació. Malgrat que al setembre va tancar, de forma contundent, la porta a tornar amb Onieva, Falcó s'ho ha repensat: "Si faig examen de consciència, veig que tot ho he fet des de la veritat, l'única forma possible d'estimar". Un pack del perdó en el qual va inclòs el casament, que ja havien previst abans de tallar.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Harper's Bazaar España (@harpersbazaares)

Què diu Tamara Falcó?

  • "Tinc esperança i estic enamorada".
  • "Em veig passant per l'altar el 2023".
  • "Només tinc sis mesos pel vestit de núvia".

A més, Falcó detalla també la conversa amb la mare abans de tornar amb Onieva. En el cas de Preysler, quan estava casada amb Julio Iglesias, "es va veure en la tessitura de viure un matrimoni sota l'engany, amb un marit infidel, i ella va dir que no". En aquest cas, la socialité hispano-filipina sap del que parla: "La mami em va dir: "T'ho pot tornar a fer, saps?". Però és clar, és per les seves experiències". La Isabel no les té totes.

D'on venim? El miracle de la reconciliació entre Falcó i Onieva s'ha obrat just abans del Nadal. La parella es va retrobar al novembre per parlar en privat, i després de veure's en diverses ocasions van decidir anar junts a la tradicional Missa del Gall el 24 de desembre. Una setmana més tard, durant la Nit de Cap d'Any, ell es va presentar a casa d'Isabel Preysler per recuperar la Tamara d'una vegada per totes.

Per acabar: Falcó dona per enterrat l'assumpte del vídeo d'Onieva fent-se petons en públic amb una altra dona i passa pàgina per començar un nou capítol amb el seu futur marit. Per cert, la marquesa de Griñón ha enllestit també el seu nou àtic de luxe al barri de Peñagrande de Madrid. Pretén instal·lar-s'hi properament i, malgrat que no ho ha dit, sembla evident que ho farà amb l'Íñigo.

Categoria: La Jungla