La Jungla
Tamara Falcó, en una imatge d'arxiu
Foto: Tamara Falcó, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Acusen Tamara Falcó de provocar la ruptura d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa

Barcelona.
Tamara Falcó, en una imatge d'arxiu
Foto: Tamara Falcó, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Una setmana després de la separació d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, continua el degoteig d'informacions sobre les causes que haurien provocat la ruptura. Aquest dimecres, la revista Lecturas assegura que la culpable és Tamara Falcó.

Què sabem? Segons Lecturas, l'origen del trencament entre Preysler i Vargas Llosa es troba en un enfrontament propiciat pel congrés ultracatòlic de Mèxic del passat 2 d'octubre, que va comptar amb la participació de Tamara Falcó.

  • La filla de la socialité hispanofilipina va fer aleshores unes polèmiques declaracions sobre la família i el col·lectiu LGTBIQ+.
  • Després d'allò, un gran desencontre al si de la parella "va marcar un abans i un després" i va "dinamitar tot el que havien construït" junts.

Què va dir Tamara Falcó? La marquesa de Griñón es va referir al congrés a la seva ruptura amb Íñigo Onieva, un trencament que va relacionar a la diversitat sexual, que al seu torn va vincular amb "el mal".

Al detall: Aquesta nova versió contrasta amb el que havia transcendit fins ara. Mentre que Isabel Preysler ha justificat la decisió de separar-se per la gelosia infundada d'ell, l'escriptor nega la major i defensa que "els motius de la ruptura no existeixen".

Tot i això, els últims dies ha circulat també el conte que el premi Nobel de Literatura va escriure el 2020 amb aires premonitoris. Una obra en la qual el protagonista deixa la dona "per un enamorament de la pichula". Només ell sap si així és com va viure la relació amb Isabel Preysler després de deixar la seva exdona i cosina, Patricia Llosa.

A més, després de la ruptura, tant Preysler com Vargas Llosa han marxat a l'estranger per passar el Cap d'Any fora. Ella tenia previst viatjar a Miami amb els seus fills Chábeli i Julio José, mentre que ell ha estat a París per donar la benvinguda al 2023 amb el seu primogènit Álvaro.

Per acabar: Tamara Falcó també és notícia aquest dimecres per haver tornat amb el seu exnòvio, Íñigo Onieva. La marquesa de Griñón va deixar-lo el passat mes de setembre, després de la infidelitat pública d'ell amb una altra dona. Animada pel seu esperit nadalenc, la televisiva ha decidit donar-li ara una segona oportunitat.

Categoria: La Jungla