La Jungla
Jeremy Renner a l'hospital després de l'accident
Foto: Jeremy Renner a l'hospital després de l'accident | Instagram
Famosos

Jeremy Renner reapareix i podria perdre la cama: nous detalls de l'accident amb una llevaneu

Barcelona.
Jeremy Renner a l'hospital després de l'accident
Foto: Jeremy Renner a l'hospital després de l'accident | Instagram

L'actor nord-americà Jeremy Renner continua ingressat a l'hospital, després que el dia 1 de gener fos víctima d'un greu accident amb una màquina llevaneu als voltants de casa seva. Aquest dimecres, l'artista ha reaparegut per explicar com es troba.

Què diu Jeremy Renner? En una publicació al seu compte d'Instagram, amb una fotografia des del llit de l'hospital i encara amb marques de les ferides a la cara i un tub d'oxigen, Renner ha agraït els missatges d'afecte que ha rebut els darrers dies. 

  • "Gràcies a tots per les vostres bones paraules. Estic massa fotut per escriure, però us envio amor a tots".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Què sabem? D'altra banda, la policia ha confirmat ja com va ser l'accident que va patir Renner, Ojo de Halcón a les pel·lícules de Marvel. Segons la versió policial, l'actor intentava rescatar un familiar atrapat per la neu dins del cotxe. Quan ja l'havia alliberat i va baixar de la llevaneu, la màquina va començar a rodar i va atropellar-lo. 

Al detall: El portal estatunidenc TMZ ha revelat també nous detalls del sinistre. Citant declaracions dels veïns, el vehicle hauria passat per damunt de la cama de l'intèrpret. En qüestió de segons, Renner va començar a perdre molta sang. Afortunadament, un dels veïns que era a prop, metge de professió, li va fer un torniquet per aturar l'hemorràgia.

  • El mateix portal assegura que les ferides de l'actor són "extenses", no només a la cama, que podria arribar a perdre-la, sinó també en d'altres parts del cos.

A més de les declaracions dels veïns, TMZ publica un vídeo de l'helicòpter que va rescatar Renner. Els paramèdics van arribar a les 9:50 de diumenge i se'l van endur a l'hospital.

En acabar: A conseqüència de l'accident, Renner va quedar en estat crític. Tres dies després, es troba conscient i estable. Des de diumenge ja s'ha sotmès a dues operacions per les profundes lesions que ha patit.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Cinema Salut