La Jungla
Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu
Foto: Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa trenquen després de vuit anys

Barcelona.
Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu
Foto: Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa han tallat, després de gairebé vuit anys de relació sentimental i sense que hi hagi terceres persones implicades. Una decisió que no té volta de fulla.

Què sabem? Isabel Preysler, de 71 anys, ha triat la revista ¡Hola! per donar la notícia de la ruptura amb el Premi Nobel de Literatura. La socialité ha explicat que a mitjan desembre, "després d'una escena de gelosia infundada", en Mario va sortir de casa seva, al carrer Miraflores de Puerta de Hierro, i es va instal·lar al pis propietat d'ell prop de la Puerta del Sol de Madrid.

Al detall: Vargas Llosa, de 86 anys, no va donar cap explicació ni ha tornat a casa d'ella, així que finalment han pres la decisió de prendre camins separats.

Què diu Isabel Preysler?

  • "Mario i jo hem decidit posar fi a la nostra relació definitivament".
  • "No vull donar cap declaració més i agraeixo als amics i mitjans de comunicació que ens ajudin en aquesta decisió".

A més, aquesta no és la primera vegada que l'escriptor peruà abandona la casa de la que fins ara era la seva parella. Segons ¡Hola!, ja havia passat abans. I el fet que aquesta actitud sigui recurrent en Vargas Llosa hauria acabat de convèncer Isabel Preysler que no val la pena continuar apostant per una relació sense futur que fa infeliços els dos.

D'on venim? La història d'amor entre Preysler i Vargas Llosa va sorgir a Londres el maig de 2015, durant una visita a l'aleshores príncep Carles al palau de Buckingham.

  • Isabel Preysler havia quedat vídua de Miguel Boyer al setembre de 2014, vuit mesos abans.
  • Vargas Llosa acabava de celebrar 50 anys de casat amb Patricia Llosa, i es va separar tot just abans de començar una història amb Isabel Preysler.

Per últim: La mateixa publicació assegura, de fonts properes a la parella, que els darrers mesos no han estat fàcils i la seva convivència s'havia tornat complicada, especialment per les seves feines. Aquest estiu es van deixar veure junts a Eivissa i Marbella, i al novembre van assistir plegats a la Càtedra Mario Vargas Llosa. Fa pocs dies, Isabel Preysler i Vargas Llosa feien una última aparició junts a Toledo.

Categoria: La Jungla