La Jungla
Cristina Pedroche en una foto de les xarxes socials
Foto: Cristina Pedroche en una foto de les xarxes socials | Instagram
Televisió

Cristina Pedroche, embarassada: notícia bomba abans de les Campanades

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Cristina Pedroche en una foto de les xarxes socials
Foto: Cristina Pedroche en una foto de les xarxes socials | Instagram

Cristina Pedroche farà les Campanades d'Antena 3 embarassada. Així ho avança la revista Lecturas, que aquest dimecres publica en exclusiva la futura paternitat de la presentadora i David Muñoz.

Què sabem? Segons les informacions de Lecturas, la parella ja ha traslladat la notícia de l'embaràs a la família i els amics més propers, que fins ara havien guardat el secret i s'havien mantingut discrets. Però malgrat que Pedroche i Muñoz volien viure les primeres setmanes d'embaràs amb prudència i secretisme, algú se n'ha anat de la llengua i ho ha filtrat a la revista del cor.

Al detall: Pedroche i Muñoz es van conèixer el 24 d'octubre de 2014, i just un any després es van casar. El 2023, vuit anys després de donar-se el "sí, vull", la parella ampliarà la família amb el primer fill en comú.

A més, la notícia de l'embaràs apareix publicada tan sols tres dies abans que Pedroche s'enfronti al seu esdeveniment estrella de l'any: les Campanades d'Antena 3 des de la Puerta del Sol de Madrid.

Vestit: Després del look futurista que va triar per l'últim Cap d'Any, pel conjunt d'aquest any tornen les transparències. El passat 22 de desembre a El Hormiguero, la mateixa Pedroche va revelar que el body painting hi serà molt present.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Què diu Pedroche?

Preparatius: El 31 de desembre, Pedroche serà pels volts de les quatre de la tarda a la Puerta del Sol de Madrid per preparar "els cabells i la pell". Després arribarà el torn dels assajos, dues hores. Quan acabi de practicar a les 20:30h passarà per maquillatge, i a les 23:00h anirà a vestuari. La idea és que a les 23:30h ja pugui ser al set davant del rellotge.

Per últim: Després de la situació delicada que va travessar la presentadora el Cap d'Any anterior, i el baix estat d'ànim que va manifestar els dies posteriors a les Campanades, Pedroche explica que aquesta vegada s'està preparant millor psicològicament: "Estic fent més feina per mi, intentant estar més tranquil·la, meditant i fent ioga. Crec que arribo més forta mentalment". Quan passi tot, la madrilenya farà vacances per desconnectar: "Després de 31 m'agafaré alguns dies lliure per assimilar-ho tot i trobar la meva pau".