La Jungla
Cristina Pedroche a 'El Hormiguero'
Foto: Cristina Pedroche a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Cristina Pedroche revela detalls del seu vestit 'body painting' per les Campanades

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Cristina Pedroche a 'El Hormiguero'
Foto: Cristina Pedroche a 'El Hormiguero' | Antena 3

Cristina Pedroche ha estat l’última convidada de l’any d’El Hormiguero. La que presentarà les Campanades, un any més, a Antena 3 ha desvelat a Pablo Motos un munt de detalls de l’esperat vestit body painting que portarà per donar pas l’any 2023. Després d’arrasar l’últim any amb més de 7,5 milions d’espectadors, les expectatives són molt altes.

Al detall: 

  • Pedroche ha explicat que el dia de les Campanades, després d’esmorzar, es passen tot el dia assajant. I, a les 17 hores, es tanca al camerino per assajar el seu text, interioritzar-ho i verbalitzar-ho.
  • La presentadora també ha explicat que, en comparació al “show i entreteniment” de les anteriors Campanades, “aquest any serà tot el contrari”, fent referència al seu look i paper.
  • La també col·laboradora televisiva s’ha referit a les crítiques que s’enfronta cada any. I, concretament de les darreres Campanades, ha assegurat que el gener del 2022 va haver de “tancar-se” i desconnectar uns dies fent ioga.

El vestit: 

  • Un any més, Josie ha estat l’encarregat de preparar el vestit de Pedroche per intentar deixar atònit al públic de les Campanades. Tot i això, ha volgut puntualitzar que “no té res a veure amb vestits dels altres anys”.
  • La model ha especificat que “tornen les transparències” i, de fet, “moltes”. Pedroche ha afirmat que se sent “molt orgullosa” del seu cos: “m’ho treballo molt i estic molt bé”.
  • La model ha explicat que han estat involucrades gairebé 100 persones en la creació del vestit, tot i no veure’l completament: “És l’any que més persones saben com és el vestit, tot i veure només una part”. S’ha deixat anar que es podria tractar d’”una espècie de puzle amb el seu propi cos”.
  • Pedroche ha continuat desvelant secrets explicant que aquest any farà una cosa que li demanen des del principi. En aquest moment, Motos li ha preguntat si es despullarà, el que ha provocat la resposta d’ella: “més o menys”. A més, ha explicat que hi haurà poca tela i que s’atrevirà amb “una disciplina que no ha fet encara mai”.
  • La presentadora ha afirmat que el body painting hi serà present, però no hi ha especificat com s’estructurarà la vestimenta: “potser la capa és la que han fet gairebé 100 persones... amb coses cosides o...”.
  • “Hi ha molta poesia i molt concepte. No només hi haurà entreteniment, sinó que també hi haurà un discurs que agradarà”, ha explicat Pedroche. D’aquesta manera, aquest any esperarem, com ha dit ella, “una part d’art i una altra molt, molt sexy”.