La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche escalfa les Campanades d'Antena 3 amb un vídeo sense roba

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora i presentadora del grup Atresmedia acomiadarà l'any des de la Puerta del Sol de Madrid amb el cuiner Alberto Chicote.

Què sabem? Falten menys de dues setmanes per tancar el 2022. Una data molt especial per a Cristina Pedroche, del programa de La Sexta, Zapeando, ja que per novè any consecutiu és l'encarregada d'acomiadar l'any a Antena 3. Unes campanades que sempre generen una gran expectació per saber quin serà el model elegit per la presentadora. I és que des de fa uns anys, Cristina Pedroche no para de sorprendre.

Què ha fet? La parella del chef David Muñoz, a través del seu compte d'Instagram, on acumula quasi tres milions de seguidors, ha compartit un vídeo de pocs segons per anar obrint boca i començar a crear expectació de cara al pròxim 31 de desembre. Pedroche, fent gala del seu sentit de l'humor, fa referència en el vídeo a totes aquelles persones que cada any la critiquen per anar despullada i lluir uns conjunts impossibles. Cristina apareix tancada amb cadenat en un soterrani, sense roba, i jugant amb diverses nines que van vestides amb els modelets que ella ha lluït en anys anteriors. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

Les reaccions: El vídeo, que Cristina Pedroche l'ha publicat durant el migdia del dijous 22 de desembre, acumula més de 400 comentaris i supera la barrera dels 22.000 'm'agrada'. Molts són els seus amics i companys que no han dubtat a enviar-li missatges com la catalana Lorena Castell, la còmica Valeria Ros o l'ex de Sandra Barneda, Nagore Robles. Entre altres comentaris es poden llegir coses com: "Gran publicitat", "Has de ser molt forta del cap" o "Ves a gaudir i a fer història".

A més a més: Unes campanades de les quals Pedroche parlarà, durant la nit del dijous 22 de desembre, en el programa El Hormiguero, presentat per Pablo Motos. I és que cada any, abans que el programa faci un descans per les vacances de Nadal, Cristina Pedroche es converteix en la convidada estrella del programa.

Per últim: Fins avui dia, Cristina Pedroche ha donat algunes pistes de com anirà vestida el pròxim 31 de desembre. De moment ha revelat que aquest any és l'any que més  tranquil·la està i que el vestit, que no té res a veure amb anys anteriors, és el que més li agrada. Un vestit que sempre treballa amb el seu estilista de confiança, Josie. Pedroche també ha dit que per aquest any hi ha fins a 100 persones treballant en el seu modelet i que les transparències seran molt presents.