La Jungla
Mario Vargas Llosa, en una imatge d'arxiu
Foto: Mario Vargas Llosa, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Vargas Llosa trenca el silenci: primeres paraules sobre Isabel Preysler després de la ruptura

Barcelona.
Mario Vargas Llosa, en una imatge d'arxiu
Foto: Mario Vargas Llosa, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Mario Vargas Llosa ha parlat per la premsa per primera vegada després de la separació amb Isabel Preysler, que la socialité va fer pública dimecres passat amb l'última gran exclusiva de l'any a ¡Hola!. Unes declaracions aquest diumenge a la nit després de passar Cap d'Any a París.

Què sabem? En la seva tornada a Madrid, el premi Nobel de Literatura s'ha aturat per atendre els periodistes que l'esperaven a la porta del seu domicili. Després de sortir del taxi que el duia a casa, amb l'ajuda d'un bastó i protegit del fred amb un barret, Vargas Llosa ha confirmat la notícia de la separació i ha assegurat que es troba "molt bé".

Què diu Vargas Llosa?

  • "Només vull confirmar l'entrevista que ha donat Isabel".
  • "Els motius de la ruptura no existeixen".

Al detall: Vargas Llosa ha rebutjat d'aquesta forma que un atac de gelosia infundada estigui al darrere de la decisió de separar-se, després de vuit anys de relació de parella. Aquesta és de fet la versió de la història publicada per la revista ¡Hola! ara fa una setmana.

Context: Isabel Preysler feia pública la ruptura el passat 28 de desembre, motiu pel qual molts van creure que es tractava d'una innocentada. A la portada de la revista ¡Hola!, la mediàtica hispanofilipina anunciava: "En Mario i jo hem decidit posar fi a la nostra relació definitivament. No vull donar cap declaració més i agraeixo als amics i mitjans de comunicació que ens ajudin en aquesta decisió".

A més, segons la mateixa publicació Vargas Llosa va abandonar la casa de la seva parella a mitjan desembre i no en va tornar. Des d'aquell moment viu instal·lat al pis propietat d'ell prop de la Puerta del Sol de Madrid. Durant les Festes, tots dos han abandonat la capital espanyola.

  • Isabel Preysler tenia previst passar Cap d'Any a Miami amb els seus fills Chábeli i Julio José.
  • Vargas Llosa ha viatjat a París per donar la benvinguda al 2023 amb el seu fill Álvaro.

Per últim: Tot just després que es fes pública la ruptura, la revista Semana va dedicar un article als tres fills de l'escriptor. De fonts properes al seu entorn, l'article assegura que ara han pogut "recuperar" la relació i que volien Isabel Preysler "lluny del seu pare". Segons la mateixa publicació, "els fills mai han tolerat la Presyler. La relació amb ella ha estat la justa i obligada". Fins ara, que l'han perdut de vista definitivament.

Categoria: La Jungla