La Jungla
Isabel Preysler i Florentino Pérez
Foto: Isabel Preysler i Florentino Pérez | Europa Press
Televisió

Isabel Preysler amb Florentino Pérez? Boja teoria després de la separació amb Vargas Llosa

Barcelona.
Isabel Preysler i Florentino Pérez
Foto: Isabel Preysler i Florentino Pérez | Europa Press

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa ja són història. L'escriptor peruà ha abandonat la casa de la socialité i ella ha confirmat la ruptura definitiva, després de vuit anys de relació. Però està realment soltera la vídua de Miguel Boyer? 

Què sabem? En les últimes hores, una teoria descabellada i no contrastada ha començat a circular a les xarxes socials, fins al punt de fer trending topic els seus protagonistes. Qui hagi entrat a Twitter haurà vist que, a més de la mateixa Isabel Preysler, ha estat tendència Florentino Pérez. El motiu, aquells volen creure que són parella.

Al detall: Tot ha començat amb un tuit de Martín Bianchi Tasso, periodista del diari El País. "Como diu María Patiño, no deixeu de somniar", escriu. A les fotos adjuntes, Preysler i el president de Reial Madrid al besamans dels reis el dia de la coronació de Felip VI. Altres periodistes com Rosa Villacastín també n'han parlat, tot i que per negar-ho. Fins i tot Laura Fa n'ha parlat aquest dijous a El matí de Catalunya Ràdio.

La ruptura. Segons les declaracions d'Isabel Preysler a la revista ¡Hola!, després d'una escena de gelosia infundada en Mario va sortir de casa seva, a mitjan desembre, i es va instal·lar al pis propietat d'ell al centre de Madrid. L'escriptor no va donar cap explicació ni ha tornat a casa d'ella, així que finalment han pres la decisió de prendre camins separats.

Què diu Isabel Preysler?

  • "Mario i jo hem decidit posar fi a la nostra relació definitivament".
  • "No vull donar cap declaració més i agraeixo als amics i mitjans de comunicació que ens ajudin en aquesta decisió".

El motiu. Tot i que cap dels dos no ho ha explicat públicament, l'entorn de Patricia Llosa, cosina i exdona del Premi Nobel de Literatura, hauria filtrat que la causa última de la separació és l'opinió enfrontada que mantenien sobre casar-se. Preysler voldria haver anat a l'altar amb el seu nòvio de 86 anys, perquè no concep quedar com "l'amant de" quan Vargas Llosa ja no hi sigui. En canvi, ell no ho volia.

Per últim: Separats de forma definitiva, Vargas Llosa s'ha instal·lat en una propietat de 283 metres quadrats i uns altres 30 de terrassa al barri dels Àustries de Madrid, a tocar de la Puerta del Sol. Per la seva banda, ella podria haver marxat ja a Miami, on tenia previst passar el Cap d'Any amb els seus fills Chábeli i Julio José.

Categoria: La Jungla