La Jungla
Laura Escanes, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Influencers

Laura Escanes ho explica tot de la seva orientació sexual: "Les ties m'agraden"

Barcelona.
Laura Escanes, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Laura Escanes ha revelat aquest dimecres que també se sent atreta per les noies, al podcast setmanal Entre el cielo y las nubes. Una confessió a l'entrevista amb Lola Índigo, que en més d'una ocasió s'ha declarat bisexual.

Què sabem? Després que transcendís la ruptura amb Risto Mejide el passat mes de setembre, la influencer barcelonina ha trobat nòvio nou, el cantant sevillà Álvaro de Luna. A compte de la seva sexualitat, Escanes ha explicat que també se sent atreta per les dones.

Què diu Laura Escanes? Durant la conversa amb Lola Índigo, Escanes ha revelat que:

  • "A mi les ties m'agraden, en plan que m'atrauen".
  • Tot i això, assegura que "no podria tenir una relació de parella o d'amor amb una tia".

Context: Escanes s'ha obert a parlar de la seva sexualitat després que la triunfita respongués sobre la seva bisexualitat, a la qual fa referència molt sovint. Sobre les ruptures sentimentals, diu que és més fàcil tallar amb una dona.

  • "Quan he trencat amb un tio m'ha costat mantenir l'amistat, i quan he trencat amb una tia no m'ha passat".

Álvaro de Luna. Laura Escanes ja no amaga la seva relació amb Álvaro de Luna, i després que es publiquessin les fotos de tots dos fent-se petons en un viatge a Mèxic, ella ja ha començat a compartir material amb ell a Instagram. En concret, una fotografia d'una taula de mescles que etiqueta l'artista andalús i Paco Salazar, productor musical.

Per últim: El podcast setmanal d'Escanes, que es pot seguir a la plataforma Podimo, està donant un munt de titulars. Revelacions sobre la ruptura amb Risto Mejide i les preguntes de la seva filla, o les taxatives declaracions sobre el català i la petita Roma, que va a un col·legi de Madrid.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Influencers LGBTIQ+