La Jungla
Foto: | Instagram
Podcast

La duríssima pregunta que fa Roma a la seva mare Laura Escanes sobre Risto Mejide

Barcelona.
Foto: | Instagram

Després de molts dies anunciat el seu nou projecte, Laura Escanes ha inaugurat el seu podcast en solitari. Ho ha fet amb una amiga seva catalana, Paula González, coneguda com a Paula Gonu.

Què sabem? Quan encara eren parella, Laura Escanes i Risto Mejide tenien un podcast en comú on parlaven de coses de la seva relació. Quan van deixar-ho molts es van preguntar què passaria amb el podcast que tenien en comú. El que ha passat ha estat que Laura Escanes ha fet un podcast en solitari, mentre que Risto Mejide, de moment, no n'ha fet cap. Un podcast d'Escanes que ha inaugurat avui 29 de novembre i es titula Entre el cielo y las nubes.

Què ha dit? En el primer episodi del seu podcast, Laura Escanes s'esplaia parlant de la seva ruptura amb Risto Mejide, després de set anys junts i una filla en comú, Roma. També parla de la seva filla Roma, que el passat octubre va fer tres anys. Una situació complicada per a la petita, ja que comença a ser conscient de les coses que passen al seu voltant.

  • "El que més em preocupa de tot és Roma perquè ja és prou gran per veure que hi ha coses que passen. Ella és molt observadora i em va fent preguntes".
  • "Un dia em va preguntar: Quan vindràs a dormir amb mi i el papa? Que t'estimem molt".
  • "La meva reacció va ser dir-li que jo també els estimo molt als dos però que ara la mami té una casa nova i el papi en té una altra".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LAURA ESCANES (@lauraescanes)

En profunditat: En el podcast Laura Escanes també parla de totes aquelles parelles que se separen. Ella, per exemple, és filla de pares separats. Una decisió, la de separar-se, diu, que cada vegada és més habitual. 

  • "Crec que ara les famílies estan canviant molt".
  • "En el meu cas, quan anava a l'escola, potser hi havia un o dos casos de pares separats, de trenta nens que érem".
  • "A la classe de Roma hi ha nou casos i just ara uns altres pares també estan en procés de divorci".

Per últim: Laura Escanes també s'ha pronunciat sobre com està vivint la ruptura amb Risto Mejide. Una pregunta que molts dels seus seguidors volen saber. Tot i que la catalana s'ha espavilat a refer la seva vida i actualment està sortint amb el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna, amb qui es va conèixer fa uns mesos a Tenerife. De fet, Escanes fa pocs dies ha viatjat fins a Mèxic per passar uns dies amb l'artista.

  • "El que digui no només m'afecta a mi, sinó també a la meva filla o a en Risto. O pot afectar a gent que jo estimo i no vull res dolent per a ells".
  • "Mai he explicat les meves merdes més merdes, com per tenir-ho que fer ara".
  • "Estic intentant protegir al meu entorn, però a la vegada tinc una gran ansietat perquè callo moltes coses".
  • "En general estic bé. Tinc els meus dies bons i els meus dies dolents. Si penso en el tema, estic malament. Si no hi penso, i treballo i tinc la ment ocupada doncs ho porto bé".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Podcast Instagram