La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Risto Mejide, sobre els rumors que surt amb una noia jove: "Efectivament, no estic sol"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Des de fa dies Risto Mejide està en boca de tothom perquè es comenta que el presentador podria estar enamorat d'una noia molt jove.

Què sabem? Laura Fa i Lorena Vázquez van ser les primeres a deixar anar la bomba. Ho van fer en el seu podcast setmanal del diari El Periódico, Mamarazzis. Les periodistes van dir que Risto Mejide seguia a moltes noies joves a Instagram i que una d'elles seria la seva nova nòvia. En aquest sentit, van assegurar que algú molt proper de l'entorn de Risto els hi havia dit que el presentador, després de la separació amb Laura Escanes, tornava a estar il·lusionat perquè estava coneixent a una noia molt guapa, amb un perfil molt similar a Laura Escanes.

La reacció: Després que Laura Fa i Lorena Vázquez deixessin anar la bomba, molts van ser els mitjans de comunicació que es van fer ressò de què les periodistes del cor havien dit. Una bola que es va anar fent gran fins a arribar a Risto Mejide. El presentador del grup Mediaset no va dubtar en respondre, per callar tots els rumors que apuntaven al fet que podia estar enamorat de nou. Les seves paraules, a través d'una història d'Instagram, van ser: "Si estigués amb algú, què? El pitjor no és que s'inventin aquestes merdes sense aportar ni una sola prova, el pitjor és que si demà, passat o l'altre conec a algú, segur que sortiran dient: ho veus?, ja ho dèiem. En fi, basura de periodisme".

Què ha passat? La història s'ha tornat a repetir. El cas és que Laura Escanes, a través del seu compte d'Instagram, ha posat més llenya al foc i ha continuat alimentant els rumors que Risto Mejide podria estar coneixent a una noia jove. Uns rumors dels quals, de nou, diferents mitjans s'han fet ressò. I, de nou, el presentador català ha respost amb el següent comentari: "Efectivament no estic sol. Tinc a la meva família i als meus amics. Però ho torno a dir. No estic sortint amb ningú i quan ho estigui, tranquils que tampoc soc d'amagar-me massa. Amb tot el respecte, si us plau, deixeu-me en pau".

Per últim: Un missatge, per callar boques, que Risto Mejide publica el mateix dia del seu aniversari, el 29 de novembre, quan fa 48 anys. Un aniversari molt diferent dels anteriors que ha viscut. I és que ho fa sense estar al costat de Laura Escanes, amb qui ha estat sortint durant 7 anys i té una filla en comú, Roma. Un aniversari que ha servit a Risto Mejide per reflexionar. Entre altres coses ha assegurat: "Estar tranquil amb mi mateix. Viure en pau. Amar sense pressa. Escriure sense pausa. El millor està per arribar" ¿Són indirectes a Laura Escanes?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Telecinco