La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

La nova il·lusió de Risto Mejide: una noia molt jove que ha conegut per Instagram

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Des que va anunciar la seva separació amb Laura Escanes, el presentador català del grup Mediaset, Risto Mejide, està de rigorosa  actualitat.

Què sabem?: Risto Mejide podria estar de nou il·lusionat. Així ho asseguren Laura Fa i Lorena Vázquez. Les periodistes del cor han parlat del tema en el seu podcast del diari El Periódico i han explicat el següent:

  • "Els amics de Risto Mejide parlen alegrament sobre una relació que podria estar començant entre ell i una noia".
  • "Risto estaria coneixent a una noia molt jove".
  • "La nova relació de Risto recorda els seus inicis amb Laura Escanes, ja que també s'haurien conegut per Instagram".
  • "Tot apunta que Risto Mejide estaria molt il·lusionat".

En profunditat: Risto Mejide ha reaccionat a la informació facilitada per Laura Fa i Lorena Vázquez. El presentador s'ha enfadat moltíssim i ha publicat un duríssim text a través de les seves xarxes socials. Un text amb el qual el presentador català desmenteix que estigui coneixent a algú, després de deixar la seva relació amb la jove Escanes. Parlem d'això:

Per últim: La presumpta nova relació de Risto Mejide coincideix amb la nova il·lusió de Laura Escanes. I és que la catalana ha refet ràpidament la seva vida i estaria sortint amb el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna. Una relació que hauria començat al setembre, tot i que els dos, de moment, prefereixen no dir res i mantenir-se al marge. De fet, la revista Lecturas, fa qüestió de dies, va publicar en portada unes imatges d'Escanes i el seu nou amic fent-se un apassionat petó a Tenerife. Serà Risto Mejide el següent en ser enxampat amb la seva nova nòvia?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Instagram