La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Laura Escanes i el seu nòvio Álvaro de Luna, primer viatge d'enamorats a Mèxic

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La jove influencer catalana, Laura Escanes, ha posat terra pel mig per passar uns dies molt ben acompanyada del seu nou nòvio, el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna.

Què sabem? La que va ser dona de Risto Mejide, segons ha informat a través del seu compte d'Instagram on mostra gran part de la seva vida, s'ha escapat uns dies fins a Mèxic. El motiu no és altre que per estar amb el seu nou nòvio, el cantant Álvaro de Luna, on té previstes un parell d'actuacions. I és que l'artista es troba a Sud-amèrica en el marc de la seva gira de concerts Levantaremos al sol Tour 2022.

Què ha passat? En el seu compte d'Instagram Laura Escanes ha compartit una publicació que ha cridat l'atenció de molts. "M'he escapat a CDMX", afirma la de Barcelona juntament amb diverses fotografies on apareix ella caminant pels carrers de la ciutat, tastant menjar típic del país, visitant piràmides i de festa amb mariachis. Una publicació a Instagram que Álvaro de Luna no ha dubtat a comentar. El cantant no ha escrit res, sinó que ha adjuntat l'emoticona d'un burrito, un plat típic mexicà. Un comentari que acumula més de 400 'm'agrada' i que confirma que els dos, tot i no haver-ho fet oficial ni voler parlar de la seva relació de manera pública, estan molt enamorats l'un de l'altre. 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LAURA ESCANES (@lauraescanes)

A més a més: Álvaro de Luna, per la seva part, ha publicat en les seves històries d'Instagram un vídeo d'ell viatjant en cotxe per la capital, Ciutat de Mèxic. El de Sevilla llueix una gorra negra, una caputxa negra i una caçadora. De moment no ha compartit cap fotografia amb Laura Escanes. Ho farà aviat?

Per últim: Va ser a principis de novembre quan la revista Lecturas, a la seva portada, va fer pública la relació entre Laura Escanes i Álvaro de Luna. Una relació que va sorprendre a tothom, que va començar al setembre quan els dos van coincidir en l'entrega d'uns premis de música que es van celebrar a Tenerife. De fet, la fotografia de portada que va publicar la revista Lecturas també va ser feta a Tenerife, sense que Laura i Álvaro se n'adonessin. La imatge mostra un romàntic moment dels dos, mentre es fan un apassionat petó. Una relació de la qual Laura Escanes, de moment, no n'ha volgut parlar en cap de les seves aparicions públiques. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram