La Jungla
Foto: | Movistar+
Xarxes

Laura Escanes ja no és com la recordes: radical canvi de look

Barcelona.
Foto: | Movistar+

La jove influencer catalana, Laura Escanes, ha donat un nou aire a la seva imatge després de trencar amb Risto Mejide.

Què sabem?: Laura Escanes està de rigorosa actualitat. El motiu no és cap altre que la portada que fa pocs dies va treure la revista Lecturas al mercat. Una portada on Escanes ha estat enxampada amb el cantant Álvaro de Luna fent-se un morreig al seu pas per Tenerife.

Què ha dit?: Laura Escanes ha optat per no dir res al respecte. La jove catalana ha preferit mantenir-se al marge i no entrar a confirmar ni desmentir la relació sentimental que podria mantenir amb el jove cantant de Sevilla. Una relació que va començar al setembre, quan els dos es van conèixer en uns premis de música que es van celebrar a Tenerife.

Què ha fet?: Per trencar radicalment amb el seu passat, Laura Escanes ha donat un nou aire a la seva imatge. La jove catalana ha passat per la perruqueria que des de fa mesos ha obert ella a Madrid i s'ha canviat el color del cabell. Si fins fa poc era pèl-roja ara ja no és així. Laura Escanes s'ha tenyit de fosc. Vida nova, imatge nova. Vídeo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA ESCANES (@lauraescanes)

Context: Laura Escanes i Risto Mejide van comunicar la seva separació a finals de setembre del 2022. Ho van fer a través de les xarxes socials amb un comunicat conjunt. Una separació que arriba després de set anys de relació i una filla en comú, la petita Roma nascuda a Barcelona.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram