La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Aitana es gasta un milió d'euros per la seva nova mansió als afores de Madrid

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La cantant catalana Aitana Ocaña comença una nova etapa a la seva vida, després de trencar amb l'actor Miguel Bernardeau.

Què sabem? Tal com publica la revista Diez Minutos el dimecres 28 de desembre, Aitana Ocaña, la cantant catalana que va sortir d'Operación Triunfo, s'ha comprat una increïble mansió als afores de Madrid per començar una nova etapa. Una mansió per la qual  Aitana ha pagat un total de 800.000 euros. Un dineral que se suma al preu que la catalana ha pagat per les reformes i els mobles, tots nous, ja que no vol tenir res que li recordi èpoques del passat. En total la xifra supera el milió d'euros. 

Com és? La nova mansió de la cantant, que només té 23 anys, es troba als afores de Madrid en una urbanització de luxe, amb molta seguretat i privacitat, on també viuen altres famosos com Carlos Sobera, Patricia Conde o David Bisbal, gran amic seu. La nova casa d'Aitana Ocaña té més de 670 metres quadrats i es troba dins d'una parcel·la de 2.700 metres quadrats. El nou habitatge de la cantant consta de tres plantes més un soterrani. També té un enorme jardí i piscina exterior, ideal pels calorosos estius de Madrid.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax)

A més a més: La cantant, que ha accelerat les obres de reforma de la seva mansió per poder entrar a viure com més aviat millor, també tindrà una minidiscoteca privada, per a poder fer festes amb els seus amics sense que els fotògrafs la persegueixin i l'enxampin amb altres famosos ara que està soltera.  Aitana també tindrà un estudi de gravació insonoritzat per poder compondre les seves noves cançons.

Per últim: Va ser a principis de desembre quan la cantant Aitana va visitar el programa La Resistencia, presentat per David Broncano. Ho va fer per promocionar la seva pel·lícula, La última, on comparteix pantalla amb el seu ex, Miguel Bernardeau. Al seu pas pel programa Aitana Ocaña va dir que sentia molta por, des de fa uns mesos, perquè els seus fans havien descobert on vivia i molt sovint, a altes hores de la matinada, rebia la visita d'homes que l'esperaven a fora de casa. "Cada vegada ve més gent a casa. És l'únic lloc on puc tenir intimitat i la veritat és que tinc por", va afirmar.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música