La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

La sorprenent amistat entre Aitana i Belén Esteban: el regal de la cantant a la de 'Sálvame'

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Belén Esteban no deixa de sorprendre amb les seves famoses amistats. Així ho ha demostrat a través de les xarxes socials.

Què sabem? La col·laboradora del programa Sálvame és molt amiga de la cantant catalana, Rosalía Vila, i també de la cantant Aitana Ocaña, que recentment ha deixat la seva relació amb l'actor Miguel Bernardeau. Una amistat de la qual Esteban n'ha presumit a través del seu compte d'Instagram, on acumula més d'un milió de seguidors. Ho ha fet ensenyat els regals que la cantant d'Operación Triunfo li ha fet arribar durant les últimes hores.

Què ha passat? Aitana Ocaña, a banda de dedicar-se al sector de la música, també es dedica al món de la moda. La catalana és un gran reclam per a les marques de roba, que usen la seva imatge per arribar a més persones i augmentar les seves vendes. Especialment entre els joves. Aitana, des de fa temps, col·labora amb la marca esportiva, Puma. En aquest sentit, la cantant, ha llençat al mercat una col·lecció que destaca, entre altres, per haver dissenyat unes vambes amb plataforma i algunes peces de roba. Uns dissenys que Aitana ha fet arribar a Belén Esteban, en forma de regal, en motiu de les festes de Nadal.

La reacció: Belén Esteban, molt contenta, ha presumit dels regals que la cantant catalana li ha fet arribar. La de Sálvame ha compartit un vídeo on mostra les vambes que ha rebut a casa, blanques, de plataforma i amb detalls morats. També ha rebut una dessuadora amb caputxa de color morat. Uns obsequis que Belén Esteban acompanya amb la cançó Mariposas de la cantant Aitana mentre ensenya l'arbre de Nadal que té muntat a casa. "Moltes gràcies, Aitana. M'encanten", escriu la col·laboradora de televisió de programes del cor. Parlem d'això.

Per últim: A principis de novembre Belén Esteban va presumir de la seva amistat amb Aitana en una fotografia que va compartir a les seves xarxes, aprofitant la festa que l'emissora 40 Principales va fer a Madrid. "Una nit espectacular" va escriure. A més, la de Sálvame, fa pocs dies, concretament el 22 de desembre, va ser una de les moltes assistents al concert que Aitana va fer en el Wizink Center de Madrid, en motiu del seu últim espectacle en el marc de la gira de concerts 11 Razones Tour.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Música