La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

L' amenaça de Belén Esteban al pare de la seva filla, Jesulín de Ubrique

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Tal com va assegurar el torero Jesulín de Ubrique, té planejat fer una sèrie documental repassant tota la seva vida. Un projecte que s'emetrà per la televisió.

Què sabem?: Durant la tarda del dilluns 31 d'octubre Belén Esteban no ha fet pont i ha anat al programa Sálvame. La col·laboradora de televisió, terroríficament disfressada, ha parlat de la sèrie documental que el pare de la seva filla, Jesulín de Ubrique, durà a terme en els pròxims mesos.

Què ha dit?: Belén Esteban ha assegurat estar tranquil·la de cara sèrie documental de torero, tot i que ha amenaçat dient que si Ubrique explica més coses del compte, que ella també té boca per parlar i ho farà. Les seves declaracions has estat les següents:

  • "No m'avançaré a coses que no he vist".
  • "Cadascú té una vida. Jo tinc a la meva família i al meu marit".
  • "Jo no soc muda, si ell parla de mi, jo també ho faré".
  • "El que tinc és amor cap a una persona de la qual es pot parlar a la televisió", ha acabat dient la Esteban fent referència a la seva filla Andrea, fruit de la seva relació amb Jesulín de Ubrique.

Background: Belén Esteban i el matador de toros es van conèixer l'any 1995. Una relació que li va valer a Belén Esteban el sobrenom de 'princesa del poble'. La seva relació va durar cinc anys i fruit del seu amor va néixer l'única filla en comú de la parella, Andrea Janeiro, a l'any 1999. Una relació que es va acabar el 2000 i que va enxampar a molts per sorpresa, ja que ningú s'ho podia imaginar. Des de les hores Belén Esteban s'ha guanyat el sou parlant del torero. Ara li toca a ell, què dirà?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco