La Jungla
Aitana al concert de Madrid
Foto: Aitana al concert de Madrid | EFE
Famosos

Aitana i les indirectes a Miguel Bernardeau en l'últim concert de la gira

Barcelona.
Aitana al concert de Madrid
Foto: Aitana al concert de Madrid | EFE

Aitana ha donat per tancada la seva exitosa gira 11 Razones + Tour aquest dimarts amb un multitudinari concert al WiZink Center de Madrid. Un espectacle brillant, en presència d'un munt d'hiperfamosos entre els quals no hi havia Miguel Bernardeau. L'actor valencià, fins ara un dels màxims suports de la cantant, va acabar de confirmar la ruptura amb la seva absència.

Al detall: En una nit carregada d'emocions, l'artista de Sant Climent de Llobregat es va obrir com poques vegades abans al davant del seu públic. El final de gira, pocs dies després de fer-se pública la ruptura amb Bernardeau, han fet que l'última setmana no hagi estat fàcil per l'Aitana. De fet, al començament de l'espectacle ella mateixa va assenyalar: "Estic molt emocionada i intentaré no plorar massa aquesta nit". Paraules amb les quals els seus fans no van poder evitar pensar en la separació.

Què diu Aitana? Cadascuna de les frases d'Aitana va ser analitzada gairebé amb lupa. Tot plegat, per treure l'entrellat de quins missatges enviava a Bernardeau des de dalt de l'escenari.

  • "Soc una persona molt emocional, però també soc aquest tipus de cantant que no sap cantar plorant"
  • "He d'intentar no plorar gaire aquesta nit perquè tota l'estona tinc les emocions a flor de pell"

A més, semblava que podia haver enviat algun missatge a Bernardeau amb les cançons del concert:

  • Com Puede ser de Dani Martín, de la qual ella mateixa va dir que es troba "en un punt que vol cantar cançons que senti"
  • O Teléfono, que diu allò de "hoy he dejado mi teléfono para no llamarte". També 11 razones para olvidar.

Convidats. La sorpresa va saltar també amb els quatre artistes convidats, que van pujar a l'escenari a cantar amb ella. El primer va ser David Bisbal, que es va arrencar amb Si tú la quieres. Després van venir Pablo López, Ptazeta i Lola Índigo, companya d'Aitana a Operación Triunfo 2017.

Entre el públic hi havia igualment moltes cares conegudes. Altres excompanys de reality com Ana Guerra y Roi Méndez; y també famosos de l'alçada de la influencer Laura Escanes, la presentadora Núria Roca, l'actriu Valentina Zenere o el cantant Sebastián Yatra.

Per últim: Precisament de Yatra s'ha especulat els darrers dies que podria tenir més que una simple amistat amb la cantant catalana. Fins al punt que a les xarxes socials alguns fans de l'Aitana es pregunten si l'artista colombià seria precisament un dels motius de la ruptura amb Miguel Bernardeau.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música