La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosíssima model i actriu enamorada de Rosalía: "Ets una deessa. Mai em recuperaré"

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cantant catalana Rosalía Vila ha posat punt final a la seva gira Motomami World Tour 2022, després de diversos mesos de molts concerts i viatges.

Què sabem? La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha acabat la seva gira musical i ho ha fet a París, la ciutat de l'amor. Un espectacle al qual han anat moltíssimes persones a veure a l'artista donar-ho tot a sobre de l'escenari. Entre els assistents han destacat la seva parella, Raw Alejandro, que s'ha mostrat molt orgullós d'ella. També ho ha fet una famosíssima model i actriu que s'ha rendit als encants de la catalana. Tant és així que a través del seu compte d'Instagram li ha dedicat un missatge d'allò més afectuós.

De qui parlem? La model i actriu nascuda a Londres, Emily Ratajkowski, és una seguidora més de la cantant catalana. Per aquest motiu no s'ha volgut perdre el concert de  Rosalía a París, que va oferir el passat diumenge 18 de desembre coincidint amb la final de futbol del mundial de Qatar. Un espectacle on la de Motomami va emocionar molt al públic amb les seves cançons i posada en escena. Un concert que va encantar absolutament a tothom, també a Emily Ratajkowski. Per aquest motiu, la model ha dedicat unes paraules en castellà a Rosalía a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 29 milions de seguidors. "Ets una deessa absoluta. Gràcies per tenir-nos. Motomami per sempre", ha assegurat. La del Baix Llobregat ha respost dient: "Deessa tu". Parlem d'això.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Emily Ratajkowski (@emrata)

A més a més: Una publicació a Instagram que Emily acompanya de diverses fotos i vídeos. De fet, en una de les imatges es pot veure com Rosalía, generosa com sempre, va convidar a la model i cantant en el seu camerino. Allà les dues van aprofitar per fer-se diverses fotografies per immortalitzar la seva trobada exprés a París. La de Catalunya apareix fent morrets i tancant els ulls, mentre que Ratajkowski ho fa encantada de la vida mentre s'abraça a Rosalía.

Per últim: Les paraules que la model i actriu ha dedicat a Rosalía se sumen a les que també li ha dedicat la seva parella Raw Alejandro. A través del seu compte d'Instagram el de Puerto Rico va penjar un vídeo d'una de les actuacions de Rosalía durant el concert de París que va acompanyar de les següents paraules: "Molt orgullós de tu. L'últim espectacle de l'any. T'estimo". Els dos formen una de les parelles més estimades i consolidades del món de la música, després que es fes oficial la seva relació a finals de setembre del 2021.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Instagram