La Jungla
Foto: | Europa Press
Música

Drama en el concert de Rosalía a Lisboa: obligada a parar l'actuació en directe

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Després de un temps pels Estats Units, per presentar el seu últim disc Motomami, la cantant catalana Rosalía Vila es troba immersa en una gira per les principals capitals d'Europa.

Què sabem? El diumenge 27 de novembre a la nit la cantant nascuda a Sant Esteve Sesrovires va oferir un espectacular concert a Lisboa, a l'Altice Arena, perquè tots els seus seguidors portuguesos poguessin gaudir d'ella sobre l'escenari i ballar al ritme de les seves últimes cançons. Un concert que va començar a les nou de la nit, i al qual van acudir 20.000 persones, on Rosalía es va emportar un gran ensurt, fins al punt de parar la seva actuació en directe.

Què ha passat? El concert de Rosalía a Lisboa ha estat marcat pel drama. I és que la cantant de Motomami s'ha vist obligada a parar la seva actuació en directe. El motiu no és altre que el desmai que va patir una persona del públic, que estava situada a les primeres files, gairebé tocant a l'escenari. Només assabentar-se de la situació, Rosalía va ordenar parar la música i es va apropar fins al lloc on la persona s'havia quedat inconscient. En aquell moment la catalana va dir que sempre es preocupava molt per tots els seus seguidors i va demanar que, si us plau, entre ells també es cuidessin. I és que per Rosalía els concerts són molt importants, ja que li permeten estar en contacte directe amb el seu públic. L'artista va reprendre la seva actuació una vegada la situació va estar controlada. El moment al qual fem referència és aquest:

Les reaccions: El vídeo del moment s'ha fet viral en poques hores i corre per la xarxa acumulant moltes visualitzacions, de moment més de 2.100.

Per últim: Aquesta no és la primera vegada que la cantant para un concert en directe per delicades situacions que es viuen entre les persones del públic. Fa uns mesos, en ple estiu, Rosalía va oferir un multitudinari concert a Sevilla. Fruit de la calor i de la quantitat de gent que hi havia concentrada a l'Estadi de la Cartuja, una persona de les primeres files del públic va partir un fort mareig i es va acabar desmaiant. La primera reacció de Rosalía va ser espantar-se molt i preguntar què havia passat. Tot seguit, va calmar a totes les persones del públic dient que la persona afectada estava sent atesa i que la situació ja estava controlada. Per últim va demanar que tothom estigués bé i que si passava alguna cosa, si us plau, que li fessin saber. Rosalía és una autèntica motomami. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Rosalía Música